Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CFR Cluj a transferat un fotbalist cu peste 100 de meciuri în La Liga! Mutare importantă reuşită de campioana României

CFR Cluj a transferat un fotbalist cu peste 100 de meciuri în La Liga! Mutare importantă reuşită de campioana Românieigalerie foto

CFR Cluj

Comentarii

Campioana CFR Cluj a anunţat oficial transferul lui Michael Pereira, un mijlocaş de origine franceză care a jucat peste 100 de meciuri în La Liga

Michael Pereira este cel mai nou transfer al campioanei României, CFR Cluj. Fotbalistul francez în vârstă de 31 de ani provine de la Yeni Malatyaspor, dar în cariera sa are 171 de meciuri pentru Real Mallorca, dintre care 107 în La Liga. Nu mai puţin de 10 goluri a reuşit Pereira în prima ligă spaniolă. El poate evolua oriunde la mijlocul terenului şi se remarcă printr-o tehnică foarte bună, vitalitate şi plasament.

Pereira a jucat în stagiunea trecută în 29 de meciuri pentru Malatyaspor. În ultimele două stagiuni jucate în Turcia a evoluat în 87 de meciuri şi a marcat de 11 ori. Alături de fosta sa echipă, Pereira a reuşit să obţină calificarea în preliminariile Europa League.

Clujenii au confirmat mutarea pe pagina lor oficială de Facebook: ”CFR 1907 Cluj anunţă transferul mijlocaşului francez Michael Pereira! Fotbalistul s-a alăturat deja lotului pregătit de Dan Petrescu în Austria şi a început antrenamentele cu noua sa echipă.”

Afla mai multe despre: cfr clujmichael pereira 

viewscnt
Articole similare