Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CFR Cluj a vrut să detoneze bomba pe piaţa transferurilor! Michael Essien a fost în România pentru a negocia contractul

CFR Cluj a vrut să detoneze bomba pe piaţa transferurilor! Michael Essien a fost în România pentru a negocia contractul

CFR Cluj

Comentarii

Michael Essien, 35 de ani, a fost în România pentru a negocia un transfer la campioana CFR Cluj. Starul ghanez care a bifat în CV cluburi ca Real Madrid, Chelsea sau AC Milan, este gata pentru o nouă aventură europeană.

GSP scrie că Michael Essien a venit special în România pentru a negocia şi a semna un posibil contract cu CFR Cluj, dar mutarea nu s-a mai făcut. "A fost ceva, dar încă nu se concretizează. Noi încercăm să aducem şi jucători mai tineri", a declarat unul dintre oficialii clujeni.

Michael Essien a fost o piesă de bază în performanţele obţinute de Jose Mourinho la Chelsea, fapt pentru care portughezul l-a adus cu el şi la Real Madrid.

Essien şi-a început cariera la Bastia, pentru care a jucat 65 de meciuri şi a marcat de 11 ori. A fost transferat, apoi, pentru 10 milioane de euro, la Olympique Lyon unde a jucat 71 de meciuri şi a marcat 7 goluri. A sosit la Chelsea pentru 38 de milioane de euro pe vremea când antrenorul echipei era José Mourinho. În august 2012, Essien a fost împrumutat de Chelsea la Real Madrid, pentru a lucra cu fostul său antrenor din Anglia, Jose Mourinho.

Afla mai multe despre: michael essiencfr clujmourinhotransfer 

viewscnt
Articole similare