Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CFR Cluj, acuzată de un fotbalist olandez de "jocuri murdare". "I-am transmis agentului să înceteze negocierile imediat"

CFR Cluj, acuzată de un fotbalist olandez de "jocuri murdare". "I-am transmis agentului să înceteze negocierile imediat"

Fotbal

Comentarii

Campioana României, CFR Cluj, a încercat să transfere, vara trecută, un fotbalist olandez de origine marocană, care la ora aceea era cel mai bun marcator din liga secundă olandeză, Youssef El Jebli, care evolua la De Graafschap. Mutarea a picat, iar fotbalistul îi acuză pe conducătoriid in Gruia de jocuri "murdare".

Mijloacaşul ofensiv Youssef El Jebli (27 de ani) a avut un sezon 2018/2019 foarte bun cu De Graafschap, în liga secundă din Olanda, cu 11 goluri şi 11 pase decisive în 38 de meciuri în toate competiţiile şi se aştepta să prindă un transfer bun, la o formaţie de primă ligă, unde să-şi continue ascensiunea.

Din păcate pentru el, ofertele din Eredivisie nu au venit, aşa că a trebuit să aştepte propune din alte ţări. Când se aştepta mai puţin, CFR Cluj, campioana României a intrat pe fir. El Jebli a povestit în presa olandeză cum a picat transferul în România, dând vina pe conducătorii din Gruia, pentru lipsa lor de profesionalism.

"În primele săptămâni ale perioadei de transferuri, nu a venit nimic din Eredivisie, spre dezamăgirea mea. Am avut un sezon destul de bun şi aveam aşteptări mai mari. PEC Zwolle s-a interesat de mine, dar l-au ales pe Bel Hassani. Apoi s-a oprit orice interes din Eredivisie. Între timp, a apărut CFR Cluj, campioana României. Am avut o discuţie cu ei, apoi au intervenit şi alte persoane. A fost foarte, foarte vag. La un moment dat, nu am auzit de ei o săptămână, aşa că i-am spus agentului meu: <<Ei îşi fac jocurile cu mine şi nu-mi place asta, aşa că pune-i capăt imediat>>", a declarat El Jebli, pentru Voetbalzone.

Dezamăgit de faptul că alte oferte interesante pe adresa sa nu au mai venit, El Jebli se resemnase la gândul că va rămâne la De Graafschap. Cu toate acestea, în ultimele zile din perioada de transferuri, acesta a acceptat o ofertă venită pe nepusă masă de la formaţia din Arabia Saudită, Al Faisaly. Evoluţiile sale sunt foarte bune şi în Ţările Arabe. În momentul de faţă, are şapte goluri şi nouă pase decisive în 24 de meciuri, în toate competiţiile, pentru Al Faisaly.

  • Cota de piaţă a lui El Jebli, conform Transfermarkt, este de 1.3 milioane de euro

Afla mai multe despre: cfr clujfotbal 

viewscnt
Articole similare