Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CFR Cluj, afacerea finalului de an. Cinci milioane de euro de la un club din Serie A pentru fotbalistul ieşit din formă cu Mandorlini

CFR Cluj, afacerea finalului de an. Cinci milioane de euro de la un club din Serie A pentru fotbalistul ieşit din formă cu Mandorlini

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj poate face afacerea sfârşitului de an în România şi poate ceda un jucător cu cinci milioane de euri în Serie A.

CFR Cluj a făcut multe schimbări în vară în ceea ce priveşte lotul, dar Andrea Mandorlini a primit numeroase laude pentru cum a reuşit să gestioneze situaţia la club în era post Dan Petrescu.

Ermal Krasniqi, pe picior de plecare de la CFR Cluj. Destinaţia: Serie A

Totuşi, unul dintre jucătorii căruia nu i-a priit foarte bine venirea antrenorului italian este Ermal Krasniqi. Aceasta a ajuns rezervă, adunând doar 10 meciuri în toate competiţiile.

Dar CFR Cluj poate face o super afacere de pe urma kosovarului. Conform Prosport, formaţia din Gruia ar fi ajuns la un acord cu Bologna pentru transferul lui Ermal Krasniqi.

Concret, jucătorul în vârstă de 25 de ani ar urma să fie împrumutat în iarnă la echipa din Serie A, pentru un milion de euro, iar apoi să fie cumpărat definitiv cu alte patru milioane.

În prezent, Bologna este antrenată de Thiago Motta şi ocupă locul 11 în campionatul italian, după opt etape scurse.

Ermal Krasniqi a fost cumpărat de CFR Cluj la începutul acestui an cu doar 200.000 de euro, de la FC Ballkani, iar clujenii sunt în posibilitea de a putea face un profit uriaş de pe urma jucătorului kosovar.

Acesta a disputat 32 de partide oficiale în Gruia, în toate competiţiile, reuşind cinci goluri şi trei pase decisive.

Cota sa actuală este de 1,4 milioane de euro, iar în trecut a mai fost dorit şi de alte echipe din Italia, prin care şi Lazio Roma.

Bologna ar avea nevoie de întăriri într-un atac care are o medie de un singur gol marcat pe meci, iar aducerea lui Ermal Krasniqi ar putea fi ceea ce le lipseşte, anume mai multe opţiuni în zona ofensivă.

În ceea ce o priveşte pe CFR Cluj, echipa lui Mandorlini este a doua clasată din Superligă, iar remiza cu Dinamo (1-1), din cea mai recentă etapă, a îndepărtat-o la trei puncte de liderul FCSB.

Afla mai multe despre: cfr clujserie abolognaermal krasniqi 

viewscnt
Articole similare