Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CFR Cluj, anunţ important pentru meciul cu Dinamo: ”Fără acces pentru cei cu însemnele clubului FC Dinamo”

CFR Cluj, anunţ important pentru meciul cu Dinamo: ”Fără acces pentru cei cu însemnele clubului FC Dinamo”

CFR Cluj

Comentarii

Gruparea CFR Cluj a anunţat, sâmbătă, că, urmare a deciziei Comisiei de Disciplină, persoanelor care vor dori să îşi achiziţioneze bilete în Sectorul 28, Peluza 1 nu li se va permite accesul cu niciun fel de însemn al echipei FC Dinamo la meciul programat la ora 21.00 şi transmis în direct de Telekom Sport

"Ca urmare a deciziei luate de Comisia de Disciplină a FRF referitoare la sancţionarea clubului FC Dinamo 1948 cu interzicerea pentru cinci jocuri a galeriei la jocurile disputate de echipă în deplasare, anunţăm faptul că la meciul din această seară împotriva echipei FC Dinamo 1948, în sectorul destinat în mod normal ospeţilor (Sectorul 28, Peluza 1) oricine îşi poate achiziţiona bilete de la casele de la Stadion (deschise la intrarea în Sectorul 28). Persoanelor care vor dori să îşi achiziţioneze bilete în Sectorul 28, Peluza 1 nu li se va permite accesul cu niciun fel de însemn al echipei FC Dinamo 1948 (fulare, tricouri, sepci, bannere, etc). Totodată, CFR 1907 Cluj anunţă faptul că persoanele care îşi achiziţionează bilete în Sectorul 28 vor fi supuse unui control corporal amănunţit, iar în acest sens le rugăm să vină din timp la stadion pentru a evita aglomeraţia de la porţi. Un bilet în Sectorul 28 costă 10 lei, iar casa de bilete de la intrarea în Sectorul 28 va fi deschisă astăzi începând cu ora 17:30. O persoană va putea achiziţiona cu un singur buletin maxim 4 bilete", a anunţat CFR Cluj.

Comisia de Disciplină a FRF a sancţionat clubul FC Dinamo cu interzicerea pentru cinci jocuri a galeriei sau grupurilor de suporteri la jocurile disputate de echipă în deplasare şi cu o penalitate sportivă de 15.000 lei, după incidentele de la meciul cu FC Viitorul, de la Ovidiu. FC Viitorul a fost amendată cu 10.000 de lei.

"FC Viitorul Constanţa vs. FC Dinamo 1948 – Incidente – În temeiul art. 82.2, coroborat cu art. 82.3., lit.e, teza finală, şi art. 20.6 din RD, se sancţionează clubul FC Dinamo 1948 cu interzicerea pentru cinci jocuri a galeriei sau grupurilor de suporteri la jocurile disputate de echipă în deplasare şi o penalitate sportivă de 15.000 lei; În temeiul art. 82.1, coroborat cu art. 83.7 din RD, se sancţionează clubul FC Viitorul Constanţa cu o penalitate sportivă de 10.000 lei", se arată pe site-ul LPF.

Afla mai multe despre: cfr clujdinamo 

viewscnt
Articole similare