Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CFR Cluj anunţă că meciul cu FC Sevilla se va disputa cu casa închisă. Partida va putea fi urmărită în direct la Telekom Sport 1

CFR Cluj anunţă că meciul cu FC Sevilla se va disputa cu casa închisă. Partida va putea fi urmărită în direct la Telekom Sport 1

CFR Cluj

Comentarii

Gruparea CFR Cluj a anunţat că toate biletele pentru meciul cu Sevilla FC s-au epuizat, iar campioana României va fi susţinută de peste 15.000 de suporteri, aşa cum Telekom Sport a anunţat încă de miercuri.

Clubul ardelean a precizat că miercuri casele de la Peluza 1 sunt deschise doar pentru suporterii care doresc să îşi achiziţioneze bilete pentru meciul retur din deplasare.

"E o surpriză plăcută, nu tot timpul avem asta la CFR, sper să ne ajute şi să nu îi dezamăgim, asta e cel mai important. Sunt convins că jucătorii vor da totul, acum nu ştiu dacă asta va fi de ajuns să scoatem un rezultat pozitiv", a declarat Dan Petrescu, într-o conferinţă de presă.

Partida CFR Cluj – Sevilla, din turul 16-imilor Ligii Europa, are loc joi, de la ora 19.55, pe Stadionul Dr. Constantin Rădulescu, în direct la Telekom Sport 1 şi live video pe site-ul telekomsport.ro. Returul va avea loc peste o săptămână, în Spania.

Afla mai multe despre: cfr 

viewscnt
Articole similare