Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CFR Cluj are trei fotbalişti cu COVID-19! Care e starea de sănătate a lui Edi Iordănescu: "Am făcut patru teste în patru zile"

CFR Cluj are trei fotbalişti cu COVID-19! Care e starea de sănătate a lui Edi Iordănescu: "Am făcut patru teste în patru zile"

CFR Cluj

Comentarii

Antrenorul lui CFR Cluj, Edi Iordănescu, a anunţat că nu e infectat cu COVID-19, după ultimele veşti venite dinspre lotul campioanei României.

CFR Cluj are cazuri de COVID-19. Anunţul făcut de Edi Iordănescu

CFR Cluj a primit o veste rea înaintea partidei cu FCSB, din Liga 1. Valentin Costache, Gabriel Debeljuh şi Mario Rondon au fost depistaţi pozitiv cu COVID-19. 

Edi Iordănescu e răcit în această perioadă şi, preventiv, a făcut mai multe teste pentru noul coronavirus: „Sunt răcit, dar nu am COVID-19. Am făcut patru teste în patru zile!”, a declarat Edi Iordănescu pentru Realitatea Sportiva.

Oficialul lui CFR Cluj, Marius Bilaşco, a exprimat nemulţumirea CFR-ului faţă de eliminarea lui Edi Iordănescu: ”E greu, dar trebuie să vorbim despre anumite lucruri. Edi Iordănescu a fost mult prea uşor eliminat. A fost o decizie exagerată, nu a înjurat, a fost o reacţie normală pe care a avut-o la o decizie total greşită împotriva noastră, acea fază în care nu s-a dictat corner pentru echipa noastră.

Doar pentru simpla părăsire a spaţiului tehnic e o decizie prea aspră. Câţi antrenori nu depăşesc spaţiul tehnic? Nimeni nu are control în momentul în care vrea să dea o indicaţie, nu te mai uiţi la picioare. Ar trebui să fie mai multă toleranţă.

E o pierdere că Edi nu va fi pe bancă, e un dezavantaj că nu va fi pe bancă la aceste două partide, extrem de importante, cu Iaşi şi FCSB, echipă cu care suntem în luptă directă”, a spus Bilaşco. 

Afla mai multe despre: cfr clujedi iordanescucfr cluj covid 19 

viewscnt
Articole similare