Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CFR Cluj - Botoşani. Cotă bună pentru campioana României

CFR Cluj - Botoşani. Cotă bună pentru campioana României

Ponturi pariuri

Comentarii

Ponturi pariuri CFR Cluj - Botoşani Liga 1 20.07.2018. Campioana României debutează în noul sezon împotriva unei echipe redutabile din Liga 1 Botoşănenii au făcut un transfer de marcă recent, semnând cu un jucător care a trecut şi pe la PSG.

Ponturi pariuri CFR Cluj - Botoşani Liga 1 20.07.2018

CFR Cluj porneşte ca favorită în noul sezon din Liga I. Şi-a păstrat în mare măsură echipa care a câştigat titlul sezonul trecut, marea schimbare fiind pe banca tehnică. Edward Iordănescu i-a luat locul lui Dan Petrescu, plecat în China. Iar Boli a fost singurul dintre titulari care a plecat. În schimb, şefii i-au adus lui Iordănescu cinci jucători care au evoluat pentru echipele lor naţionale. Adam Lang, de la Dijon, Giuseppe de Luca, de la Virtus Entella, Andrei Radu, de la Aris Limassol, Robert Tambe, de la Adana Demierspor, şi Mate Maleş, de la Rijeka, s-au alăturat lotului. Niciunul dintre ei nu s-a regăsit în echipa de start la Supercupa cu CFR Cluj, dar sunt şanse mari să îi vedem în confruntarea cu FC Botoşani.

Sute de pariuri şi streaming live pentru fiecare meci din Liga 1 găseşti doar pe betano.com!

Ponturi pariuri CFR Cluj - Botoşani Liga 1 20.07.2018

CFR a deschis oficial noul sezon din fotbalul românesc, învingând Craiova în Supercupă. Culio a marcat singurul gol, din penalty, dar jocul campionilor a fost mai mult decât concludent. Echipa a continuat evoluţiile foarte bune din meciurile amicale disputate în această vară. În cele cinci meciuri disputate a înregistrat două victorii, două remize şi o înfrângere: 3-0 cu Jagielonnia, 1-0 cu Warta Poznan, 1-1 cu Sepsi, 0-0 cu Wigri Suwalski şi 0-1 cu Podbrezova. Pentru clujeni, meciul cu Botoşani are însă o mai mare importanţă ca pregătire a partidei cu Malmo, din preliminarii Champions League.

CFR Cluj - Botoşani 1 @ 1.45

Afla mai multe despre: cfr clujbotosaniliga 1ponturi pariuri 

viewscnt
Articole similare