Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CFR Cluj, bună de plată! Mario Rondon a câştigat litigiul cu ardelenii

CFR Cluj, bună de plată! Mario Rondon a câştigat litigiul cu ardelenii

CFR Cluj

Comentarii

Mario Rondon (35 de ani) a fost exclus din lotul lui CFR Cluj de Marius Şumudică şi a plecat cu scandal din Gruia.

CFR Cluj, bună de plată! Mario Rondon a câştigat litigiul cu ardelenii 

Pe 2 iulie, Mario Rondon a fost exclus din lotul lui CFR Cluj de Marius Şumudică. Cei doi s-au contrat la un antrenament din Austria, după ce venezueleanul a comentat la indicaţiile venite de la Şumudică, iar antrenorul l-a exclus din lot.

Rondon s-a judecat cu ardelenii şi şi-a făcut dreptate!

Camera Naţională pentru Soluţionarea Litigiilor din cadrul FRF a anunţat că Rondon trebuie să primească drepturile financiare restante din partea CFR-ului.

“RONDON FERNANDEZ MARIO JUNIOR vs. FC CFR 1907 CLUJ SA – Pretenţii financiare – Respinge excepţiile invocate de pârât ca neîntemeiate. Admite cererea reclamantului. Obligă pârâtul la plata către reclamant a drepturilor financiare restante conform actului adiţional de reziliere şi a taxei de procedură. Cu recurs”, este decizia anunţată de FRF şi LPF.

Rondon a venit la CFR Cluj în iulie 2019, iar în stagiunea trecută a marcat 9 goluri şi a oferit trei pase decisive.
 
Venezueleanul a mai jucat în România pentru Gaz Metan Mediaş, iar în cariera sa a mai trecut pe la Pontassolense, Pacos Ferreira, Beira Mar, Nacional, Shijiazhuang Ever Bright. Are 13 selecţii în prima reprezentativă a Venezuelei şi trei goluri marcate. 

Adevăratul motiv pentru care Rondon a plecat de la CFR Cluj. Şumudică a dezvăluit totul

În ciuda speculaţiilor că ar fi vociferat la anternamentele lui Marius Şumudică, se pare că motivul pentru care Mario Rondon a plecat de la CFR Cluj e altul. L-a dezvăluit chiar antrenorul CFR-ului. Şumudică a spus că Rondon nu şi-a ţinut o promisiune, iar acest lucru a dus la "ruptura" dintre ei.

Marius Şumudică a spus că motivul n-are niciun de a face cu ce s-a scris. "Au fost nişte aberaţii, că l-am dat afară pe Rondon din antrenament, că am avut conflicte cu Rondon. Nu am avut niciun fel de conflict. Eu am avut o simplă discuţie de 5 minute cu Rondon, în care mi-a promis ceva la Cluj şi a doua zi nu s-a ţinut de cuvânt.

Şi a doua zi ne-am despărţit. În momentul în care îi promiţi ceva unui om şi îi bagi cuţitul în spate, înseamnă că nu vrei să mergi pe acelaşi drum. Şi-a văzut de drumul lui. Dar nu l-am dat afară. În meciurile de pregătire, Rondon a jucat cele mai multe minute", a declarat Şumudica la conferinţă de presa dinaintea Supercupei.

 

Afla mai multe despre: cfr clujmario rondon 

viewscnt
Articole similare