Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CFR Cluj, cale liberă pentru mutarea verii în Liga 1! Fotbalistul rivalilor poate semna: "Dacă vrea, poate să o facă"

CFR Cluj, cale liberă pentru mutarea verii în Liga 1! Fotbalistul rivalilor poate semna: "Dacă vrea, poate să o facă"

Superliga

Comentarii

Preşedintele lui U Craiova, Sorin Cîrţu, a lămurit situaţia fundaşului dreapta Ivan Martic, care mai are doar câteva luni de contract cu echipa. Apărătorul ar urma să semneze cu CFR Cluj.

Gică Craioveanu e cel care a dezvăluit că Ivan Martic ar urma să plece la CFR Cluj, odată cu expirarea contractului cu U Craiova. Vineri, Sorin Cîrţu a dat de înţeles că oltenii au luat decizia în privinţa lui Martic: "Nu ştim nimic de acest lucru, nu ştiu dacă a semnat. Dacă a semnat, oricum avea voie, nu i s-a spus că i s-a reziliat contractul, doar nu i s-a prelungit. Dacă ar fi semnat cu cineva, nu era... Nici nu ştim şi nu am dat importanţă foarte mare acestui lucru. Nu a fost o discuţie de asta. Dacă vrea să semneze, poate să o facă", a declarat preşedintele lui U Craiova, Sorin Cîrţu, pentru Pro X.

Martic a impresionat în campionatul din România prin prestaţiile pe care le-a avut în cei doi ani şi jumătate petrecuţi la Craiova. Croatul care a venit în 2017 de la Rijeka mai avea contract cu trupa din Bănie până la finele acestui sezon.

În acest sezon, fundaşul în vârstă de 29 de ani a evoluat în 22 de meciuri pentru U Craiova în toate competiţiile, perioadă în care a înscris un gol şi a oferit trei pase decisive.

 

Afla mai multe despre: dan petrescuivan marticcfr cluj 

viewscnt
Articole similare