Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CFR Cluj cea mai experimentată, Viitorul cea mai tânără. Media de vârstă a echipelor din Liga 1. Surpriză dinspre FCSB!

CFR Cluj cea mai experimentată, Viitorul cea mai tânără. Media de vârstă a echipelor din Liga 1. Surpriză dinspre FCSB!

Superliga

Comentarii

CFR Cluj are cea mai experimentată echipă din Liga 1. La polul opus, Viitorul Constanţa este formaţia cea mai tânără de pe prima scenă.

Media de vârstă a echipelor din Liga 1

28.3 ani este media de vârstă a campioanei României, CFR Cluj. Echipa lui Dan Petrescu este cea mai ”experimentată” din Liga 1 în acest sezon. Cumva surprinzător, deşi pune mult preţ pe tineri, FCSB este a doua cea mai experimentată echipă a Ligii 1. Echipa antrenată de Bogdan Argeş Vintilă are o medie de vârstă de 27.1 ani. Podiumul este completat de Gaz Metan Mediaş. Gruparea lui Edward Iordănescu are o medie de vârstă de 26.9 ani.

Dinamo are un lot destul de tânăr. ”Câinii” lui Duşan Uhrin Jr au o medie de vârstă de 25.9 ani. Un lot foarte tânăr are în schimb U Craiova. Echipa lui Victor Piţurcă are o medie de vârstă de 24.9 ani.

Doar FC Botoşani (cu o medie de vârstă de 24.8 ani) şi Viitorul Constanţa au loturi mai ”puţin coapte”. De altfel, echipa lui Gică Hagi este cea mai tânără din Liga 1. Doar 22.9 ani este media de vârstă a constănţenilor, al căror lot este evaluat în acest moment la aproape 20 de milioane de euro.

Afla mai multe despre: cfr clujviitorul constanţafcsb 

viewscnt
Articole similare