Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CFR Cluj - Concordia Chiajna 2-0. Echipa lui Dan Petrescu a revenit pe primul loc în Liga I

CFR Cluj - Concordia Chiajna 2-0. Echipa lui Dan Petrescu a revenit pe primul loc în Liga I

Superliga

Comentarii

CFR Cluj şi Concordia Chiajna au închis prima etapă din Liga I disputată în 2018. Echipa antrenată de Dan Petrescu s-a impus cu 2-0, după golurile marcate de Vinicius şi Mailat, şi a revenit pe primul loc în Liga I.

Cea mai mare ratare a primei reprize din meciul CFR Cluj - Concordia Chiajna din Liga 1 a avut-o Muresan. O faza venita la o centrare foarte buna a lui Ionita! Petrescu a bagat un singur varf in echipa, pe Tucudean, dar golul a venit de la un fundas. Vinicius l-a pacalit pe Manasse in careu.

Repriza a doua a inceput cu un sut al lui Djokovic, scos de Caparco si a continuat cu o ocazie si mai mare a Concordiei. În pozitie similara cu cea din care s-a marcat golul, Bud a zguduit la propriu transversala. Faza meciului a venit doua minute mai tarziu. Mailat a marcat fabulos pentru 2-0.

CFR-ul a primit penalty pe final la o incursiune a lui Tucudean! Nu a executat atacantul, ci Culio, iar Caparco i-a ghicit coltul si a scapat fara gol. 

CFR Cluj - Concordia Chiajna 2-0
Au marcat: Vinicius '25, Mailat '59
 
Echipele de start: 
CFR Cluj: Arlauskis - Peteleu, Vinicius, Mureşan, Camora - Hoban - Ioniţă, Djokovic, Culio, Mailat - Ţucudean
Rezerve: Vâtcă, Manea, Luchin, Bordeianu, Costache, Omrani, Păun
 
Concordia Chiajna: Caparco - Bărboianu, Albu, Manasse, Fota - Babic, Bucşa, Deaconu - Grădinaru, Batin, Bumba
Rezerve: Vitkauskas, Bawab, Patache, Pena, Georgescu, Nivaldo, Bud
 
Min. 75 - Culio ratează penalty-ul obţinut de George Ţucudean
 
 
Min. 59 - GOOOOOOOOOOL Mailat marchează un gol superb 
 
 
Min. 57 - Abia intrat în teren, Bud trimite în bara porţii lui Caparco
 
 
Min. 25 - GOOOOOOOOOOL Vinicius îi ia faţa lui Manasse şi deschide scorul cu o lovitură de cap
 
 
Min. 7 - Şut periculos al lui Culio, însă Caparco respinge în corner
 

Prima etapă a Ligii I din acest an se încheie luni, la Cluj. CFR primeşte vizita Concordiei Chiajna, de la ora 20:45, iar meciul va fi în direct la Telekom Sport 1 şi LIVE cu VIDEO pe www.telekomsport.ro.

LIVE VIDEO CFR Cluj - Concordia Chiajna, luni, 20:45

După victoria obţinută de FCSB la Mediaş, echipa antrenată de Dan Petrescu este obligată să câştige meciul cu ilfovenii pentru a reveni pe primul loc în clasamentul Ligii I. În momentul de faţă, roş-albaştrii au un singur punct avans peste clujeni, iar în etapa următoare va fi meciul direct dintre FCSB şi CFR, găzduit de Arena Naţională.

Echipa pregătită de Dan Petrescu a mutat excelent pe piaţa transferurilor în această iarnă, iar venirile lui Mailat, Ioniţă, Bordeianu, Ţucudean şi Costache au întărit, în mod evident, lotul clujenilor. Acest lucru s-a văzut şi în partidele de pregătire din cantonamentul din Spania, unde CFR a obţinut victorii pe bandă rulantă, marcând cel puţin trei goluri de fiecare dată.

LIVE VIDEO CFR Cluj - Concordia Chiajna, luni, 20:45

De partea cealaltă, Concordia Chiajna n-a obţinut rezultate notabile în meciurile amicale, în ciuda faptului că a întâlnit echipe modeste, comparativ cu adversarii pe care i-a avut CFR în stagiul de pregătire. În turul actualului sezon, clujenii s-au impus în deplasarea de la Concordia Chiajna, scor 1-0, după un gol marcat din penalty de Ciprian Deac în minutul 76.

CFR Cluj - Concordia Chiajna, luni, de la 20:45, în direct pe Telekom Sport 1. Cele mai importante faze vor fi LIVE VIDEO pe telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: cfr clujconcordia chiajnaliga 1tucudeancostachemailationita 

viewscnt
Articole similare