Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CFR Cluj construieşte un lot imbatabil! Un fundaş central din Liga 1 va semna cu campioana

CFR Cluj construieşte un lot imbatabil! Un fundaş central din Liga 1 va semna cu campioana

Fotbal intern

Comentarii

CFR Cluj continuă cu transferurile pentru următorul sezon, cu Daniel Graovac fiind noua mutare dorită de oficialii ardeleni.

CFR Cluj continuă să se întărească pentru sezonul ce urmează, cu un fundaş central pe lista de cumpărturi a şefilor din Gruia. Meleke, de la Botoşani, era dorit de oficialii ardeleni, însă aceştia s-ar fi reorientat către o variantă mai experimentată, Daniel Graovac, proaspăt retrogradat cu Astra.

Un fundaş central de top din Liga 1 va semna cu campioana

Conform GSP, fundaşul bosniac ar fi ajuns la un acord cu campioana României, care s-a despărţit de Paulo Vinicius la finalul ultimului sezon. Astfel, jucătorul Astrei ar fi dorit pentru a îl înlocui pe veteranul brazilian, graovac urmând să ajungă în zilele ce urmează în cantonamentul CFR-ului din Austria.

Fotbalistul de 27 de ani a petrecut doi ani la Giugiu, în care a făcut 76 de apariţii pentru echipa lui Ioan Niculae. Acesta a mai jucat la juniorii lui Dinamo Zagrev, Zrinjski Mostar, Mouscron şi Zeljeznicar şi are în palmares trei titluri de campion şi o Cupă, toate în Bosnia.

În această perioadă de transferuri, CFR Cluj i-a mai adus pe Johnatan Rodriguez, Rachid Bouhena, Anas Tahiri, Denis Rusu şi Daniel Paraschiv.

Afla mai multe despre: cfr clujliga 1astra giurgiudaniel graovactransferuri cfr 

viewscnt
Articole similare