Experiențe împreună.
You are here:

CFR Cluj dă lovitura! Americanii vin să investească în Gruia: 20 de milioane de euro în trei ani

CFR Cluj dă lovitura! Americanii vin să investească în Gruia: 20 de milioane de euro în trei ani

Fotbal

Comentarii

O firmă asociată colosului american Tesla, celebrul constructor de automobile electrice de peste Ocean, este gata să facă din CFR Cluj un "El Dorado" al fotbalului românesc.

Informaţia a fost făcută publică, în urmă cu câteva zile, de publicaţia Transilvania Reporter, care susţine că în următorii trei ani, americanii ar urma să vireze aproximativ 20 de milioane de euro, în conturile campioanei României. Informaţia nu a fost confirmată de oficialii celor de la CFR, însă au fost daţi de gol de rivalii de "U", care de asemenea s-a aflat în discuţii cu reprezentaţii Tesla. Conform aceleiaşi surse, contractul de sponsorizare a fost semnat anul trecut, înainte de Crăciun, însă va fi făcut public în a doua parte a lunii ianuarie.

Se pare că veştile bune venind dinspre Statele Unite l-ar fi determinat şi pe Dan Petrescu să semneze prelungirea contractului cu CFR Cluj, pe următorii trei ani.  "Bursucul" ar putea încasa până la două milioane de euro pe sezon, din salariu şi bonusuri. Sponsorul va asigura bugetul necesar pentru realizarea transferurilor cu care se va ţinti calificarea în grupele Ligii Campionilor, însă nici grupele Europa League nu vor fi un "target" de lepădat.

Colaborarea dintre CFR Cluj şi oficialii Tesla s-ar putea prelungi, în funcţie de preformanţele pe care echipa le va înregistra în următoarele sezoane, atât pe plan naţional, cât şi internaţional.

viewscnt
Articole similare