Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CFR Cluj dă lovitura pe piaţa transferurilor! Îşi vinde două piese de bază. I-a adus cu 400.000 de euro, iar acum poate scoate de 10 ori mai mulţi bani

CFR Cluj dă lovitura pe piaţa transferurilor! Îşi vinde două piese de bază. I-a adus cu 400.000 de euro, iar acum poate scoate de 10 ori mai mulţi bani

Fotbal

Comentarii

Bulgarii vor să schimbe legiunea jucătorilor români de la Ludogorets. Există şanse foarte mari ca Dragoş Grigore (33 de ani) şi Cosmin Moţi (34 de ani) să nu mai facă parte din lot începând cu sezonul viitor, iar conducerea formaţiei din Razgrad le caută înlocuitori.

Potrivit Fanatik.ro, bulgarii au pus ochii pe doi jucători de bază de la CFR Cluj, fundaşul central Andrei Burcă (26 de ani) şi mijlocaşul Mihai Bordeianu (27 de ani), însă vor fi obligaţi să scoată bani frumoşi pentru a-i transfera.

Mihai Bordeianu şi Andrei Burcă la Ludogorets?

Pentru amândoi jucători, CFR Cluj le-a plătit celor de la FC Botoşani 400.000 de euro, iar acum vor încerca să scoată de 10 ori mai mulţi bani. În acest moment, cota de piaţă a lui Mihai Bordeianu este de 1,3 milioane de euro, iar cea a lui Andrei Burcă de 1,5 milioane de euro. Ambii jucători sunt în anturajul echipei naţionale a României, iar Dan Petrescu se va despărţi greu de cei doi, doar contra unei sume mulţumitoare.

Dragoş Grigore se află la Ludogorets Razgrad din vara anului 2018, însă prestaţiile sale nu sunt cele mai bune. De partea cealaltă, Moţi este o legendă a clubului bulgar şi, după 7 sezoane şi 269 e meciuri, se poate retrage în staff-ul campioanei Bulgariei.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare