Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CFR Cluj, dezlănţuită pe piaţa transferurilor. Dan Petrescu anunţă încă o mutare: "Sperăm să-l rezolvăm şi pe el". Ce se întâmplă cu Alex Ioniţă

CFR Cluj, dezlănţuită pe piaţa transferurilor. Dan Petrescu anunţă încă o mutare: "Sperăm să-l rezolvăm şi pe el". Ce se întâmplă cu Alex Ioniţă

Fotbal intern

Comentarii

Antrenorul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a anunţat că ardelenii nu se vor opri la cinci transferuri.

După fundaşul central Andrei Burcă, fundaşul dreapta Mateo Susic, atacantul Mario Rondon, mijlocaşul Luis Aurelio şi portarul Cosmin Vâtcă, campioana este în discuţii şi pentru fundaşul Kevin Boli, al cărui împrumut de la Guizhou Hengfeng a expirat la finalul sezonului.

"Ţinând cont de faptul că nu putem cheltui prea mulţi bani pe jucători, nu e uşor să găseşti jucători liberi care să joace la campioana României. E foarte greu şi liberi, şi foarte buni.

Până acum eu zic că am ales destul de bine, mai rămâne de văzut dacă jucătorii pe care i-am ales vor confirma, pentru că una e să joci la Mediaş şi una e să joci la CFR Cluj. Aici rămâne de văzut dacă jucătorii pe care i-am luat de la Mediaş vor confirma.

Susic a mai fost la CFR Cluj şi a jucat bine, în Moldova era căpitan de echipă, juicător care ştie clubul, jucător profesionist şi a fost încântat să se întoarcă.

Va trebui să alegem între el şi Tiago, şi Tiago era liber dar Tiago Lopes a cerut foarte mulţi bani şi nu am putut să-l achiziţionăm. Îmi plăcea şi de el, era un jucător bun dar eu zic că şi Susic e o achiziţie foarte bună.

Burcă e un fundaş care mi-a plăcut şi acum doi ani când am luat campionatul, când am fost de la început până la final la cârma echipei, ştiam că are potenţial şi când am auzit că e destul de ieftin şi că îşi doreşte să vină m-a interesat foarte mult mai ales că în zona fundaşilor centrali sunt ceva probleme cu Vinicius care are o vârstă, Boli care încă nu se ştie ce va face, sperăm să-l rezolvăm şi pe Boli", a declarat Dan Petrescu, într-o conferinţă de presă.

În plus, Dan Petrescu a dezvăluit că mai aşteaptă un fundaş central în pregătiri, după despărţirea de Adam Lang: "Îl avem pe Lang care a reziliat contractul, deci aveam nevoie neapărat de un fundaş central, chiar e posibil să mai vină încă un fundaş central în pregătiri".

Cât despre situaţia lui Alex Ioniţă: "Pleacă în cantonament şi rămâne de văzut ce se va întâmpla, pentru că avem nevoie pe lista pentru noul campionat şi pentru cupele europene de 23 de jucători, aici includ şi trei portari, deci vor fi 20 de jucători de câmp", a adăugat Petrescu.

Afla mai multe despre: petrescu 

viewscnt
Articole similare