Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CFR Cluj - Dinamo Kiev 0-0. Remiză între campioana României şi cea a Ucrainei

CFR Cluj - Dinamo Kiev 0-0. Remiză între campioana României şi cea a Ucrainei

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a remizat, miercuri, pe teren propriu, scor 0-0, cu Dinamo Kiev, într-un meci caritabil, ale cărui încasări vor fi donate victimelor războiului din Ucraina.

Înaintea partidei, pe o scenă în forma hărţii Ucrainei, amplasată la mijlocul terenului şi pe care se aflau 200 de refugiaţi ucraineni, mai multe artiste din ţara vecină, între care Ruslana, fostă câştigătoare a concursului Eurovision, au interpretat câteva melodii.

După finalul partidei, Ruslana şi Adela Todoran au interpreta melodia "Imagine" a lui John Lennon.

CFR Cluj - Dinamo Kiev 0-0

Echipele de start:

  • CFR Cluj: Letica - Manea, Bălan, Dimitrov, Fl. Ştefan - Cvek, Păun, Sigurjonsson - Chipciu, Dugandzic, Birligea; Rezerve: Sava, Bouhenna, Neguţ, Gîdea, Mal, Sacko, Hoban, Roger, Buş, Costache, Itu; Antrenor: Dan Petrescu
  • Dinamo Kiev: Buschan - Dubinchak, Zabarny, Sirota, Karavaev - Sidorchuk, Shaparenko, Garmash - Antyukh, Tsygankov, Besedin; Rezerve: Popov, Burda, Shepeliiev, Dobyk, Vivchsrenko, Vanat, Andrievskyi, Kulach, Buyalskyi, Neshcheret, Bol, Boyko; Antrenor: Mircea Lucescu

Min 90: Final de meci. Remiză între CFR Cluj şi Dinamo Kiev. 

Min 64: Costache îşi încearcă norocul. Buschan respinge din plonjon.

Min 46: A început repriza a doua. Costache şi Negruţ au intrat în locul lui Chipciu şi Birligea.

Min 45+1. Pauză în Gruia.

Min. 16. Chipciu trage de la distanţă, portarul Buschan intervine şi salvează situaţia. 

Min 1. A început meciul.


Dinamo Kiev şi CFR Cluj se vor întâlni într-o partidă cu adevărat specială, în scop umanitar.

Meciul dintre campioana României şi cea a Ucrainei, pregătită de Mircea Lucescu, va avea loc pe stadionul ”Dr. Constantin Rădulescu” din Gruia.

Ce a declarat Mircea Lucescu despre amicalul CFR Cluj - Dinamo Kiev:

"Meciul de la CFR unul special. E în România, e primul amical aici. E un joc între campioana României şi campioana Ucrainei. Un joc în care pe primul plan este această disponibilitate a iubitorilor de fotbal din Cluj de a arăta că ei sunt pentru pace şi împotriva războiului.

Este un joc cu un scop umanitar, toate încasările merg spre ambasada şi de acolo distribuit pentru copii, pentru cei care au nevoie, care au trecut prin grozăviiile ăstea alea razboiului. 

Al treilea aspect al acestui meci este faptul că nu vom juca pe puncte şi publicul spectator va avea posibilitatea să vadă un meci spectaculos!", a afirmat Mircea Lucescu, la plecarea spre Cluj-Napoca.

Ce a declarat Dan Petrescu despre amicalul CFR Cluj - Dinamo Kiev:

”Nu e întâlnirea mea cu Mircea Lucescu, e întâlnirea noastră cu jucătorii din Ucraina. Este bine că se va juca acest meci pentru că putem ajuta refugiaţii. Mă încântă foarte mult. Mă întâlnesc cu cel mai mare antrenor din istoria României.

M-am întâlnit cu el numai în amicale. Îmi doresc să fie un spectacol frumos. Sper să putem ajuta financiar refugiaţii. Echipa Dinamo Kiev este antrenată de Mircea Lucescu, iar banii obţinuţi în urma meciului vor fi donaţi refugiaţilor ucraineni”, a prefaţat şi Dan Petrescu.

Dinamo Kiev a pornit într-un turneu caritabil, iar printre meciurile pe care urma să le joace trebuia să o întâlnească şi pe FCSB, dar partida s-a anulat.

Conform anunţului făcut de oficialii echipei antrenate de Mircea Lucescu, veniturile încasate urmează să fie donate ucrainenilor afectaţi de invazia Rusiei.

”Toate aceste meciuri cu participarea campioanei Ucrainei se vor desfăşura sub sloganul <<Meci pentru pace! Opriţi războiul!>>.

Scopul organizării acestor meciuri este informarea comunităţii internaţionale despre teribilul război din Ucraina şi strângerea de fonduri pentru sprijinirea ucrainenilor afectaţi de războiul cu agresorul rus”, se arată în anunţul clubului Dinamo Kiev.

Afla mai multe despre: dinamo kievcfr cluj 

viewscnt
Articole similare