Experiențe împreună.
You are here:

CFR Cluj e dispusă să suporte o sumă pentru achiziţia sistemului video în Liga 1: "Ar scădea procentul de eroare umană!"

CFR Cluj e dispusă să suporte o sumă pentru achiziţia sistemului video în Liga 1: "Ar scădea procentul de eroare umană!"

CFR Cluj

Preşedintele CFR Cluj, Iuliu Mureşan, a declarat, miercuri, că arbitrajului video este o treabă bună, prin care ar scădea procentul de eroare umană, astfel că echipa sa nu ar mai fi acuzată că influenţează arbitrii. Mureşan a precizat că gruparea CFR Cluj ar fi dispusă să suporte o sumă pentru implementarea sistemului.

"S-ar corecta anumite greşeli, care sunt destul de multe. După ce am văzut în Italia, cred că e o treabă bună. Ar scădea procentul de eroare umană. Noi am fi de  acord să ni se reţină şi o parte din drepturile TV, ca să nu mai fim acuzaţi pe nedrept, pentru că noi nu influenţăm arbitrii. Suntem acuzaţi pe nedrept şi asta mă deranjează foarte mult. Nu greşim noi şi suntem acuzaţi noi. Dar cred că se va găsi finanţare. Noi am fi dispuşi să suportăm o sumă", a afirmat Mureşan.

 Arbitrajul video (VAR) va fi implementat şi în Liga I, începând din sezonul viitor, a anunţat preşedintele LPF, Gino Iorgulescu, după Adunarea Generală a ligii. Preşedintele ligii speră că în cazul obţinerii finanţării necesare, sistemul VAR să fie introdus chiar din play-off.

Comentarii
viewscnt
Articole similare