Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CFR Cluj e gata să-l transfere pe Adrian Stoian! Jucătorul urmează să-şi rezilieze contractul cu FCSB

CFR Cluj e gata să-l transfere pe Adrian Stoian! Jucătorul urmează să-şi rezilieze contractul cu FCSB

FCSB

Comentarii

Se anunţa lovitura iernii în fotbalul românesc, dar Gigi Becali s-a plictisit după doar 100 de minute de Adrian Stoian şi i-a ordonat lui Mihai Teja ca jucătorul să nu mai joace niciun minut în tricoul roş-albastru.

"Cum să iei campionatul cu ăla din Italia? Eu habar nu aveam de el. Nici în faţă, în spate nimic. Nu ai cum să iei campionatul aşa", spunea Becali după 1-1 la Călăraşi. Transferat pe 15 ianuarie din Italia, Stoian e gata să-şi facă oficial bagajele.
 
GSP.ro scrie că acest lucru e doar o chestiune de ore! Fotbalistul şi clubul au demarat negocierile pentru rezilierea contractului de comun acord. Înţelegerea expira în mod normal în iunie 2022, dar aceasta se va face în cel mai scurt timp. Impresarul jucătorului, Pietro Chiodi, va discuta cu cluburile interesate de un nou transfer al acestuia, dar în acest moment CFR Cluj este favorită să obţină semnătura mijlocaşului de 27 de ani.
 
Bun prieten cu mijlocaşul, fostul fundaş al roş-albaştrilor, Ionuţ Rada, a explicat momentele dificile prin care trece Stoian.
 
"Chiar ne ştim foarte bine şi pot spune că este un jucător foarte bun. E clar că aici a întâmpinat o problemă de adaptare, trebuie să îţi doreşti mai mult, să arăţi mai mult. Trebuie să laşi criticile în urmă, pentru că la o echipă precum FCSB este o presiune în plus, este presiunea patronului. Trebuie să te obişnuieşti cu lucrul ăsta şi trebuie să arăţi de ce ai fost cumpărat.
 
Îmi pare rău pentru el, pentru că ştiu că în Italia a jucat foarte bine şi mă aşteptam ca şi aici să dea randament. Probabil şi el avea alte aşteptări, probabil că aştepta să i se dea încredere, aştepta să primească mai multe meciuri, apoi să se tragă o concluzie. E clar că nu s-a întâmplat acest lucru şi vom vedea ce se va întâmpla din vară. Oricum, unde va merge, va demonstra, pentru că valoare are" , a declarat Ionuţ Rada pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: adrian stoian 

viewscnt
Articole similare