Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CFR Cluj face lumină în cazul lui Marian Copilu! Comunicat oficial din Gruia: ”Vrem să facem următoarele precizări”

CFR Cluj face lumină în cazul lui Marian Copilu! Comunicat oficial din Gruia: ”Vrem să facem următoarele precizări”

CFR Cluj

Comentarii

Marian Copilu este liber de contract de la finalul lunii august, când a fost dat afară de la CFR Cluj, iar acum este aproape de revenirea în conducerea unui club din Liga 1.

CFR Cluj face lumină în cazul lui Marian Copilu! Comunicat oficial din Gruia: ”Vrem să facem următoarele precizări”

Marian Copilu este în negocieri foarte avansate cu una dintre marile echipe din Liga 1, Universitatea Craiova, şi îşi doreşte să revină astfel în forţă în fotbalul românesc. 

În ultimii ani a activat la CFR Cluj, unde a fost adus la insistenţele lui Dan Petrescu şi Marian Copilu şi-a trecut aici în palmares nu mai puţin de 4 titluri.

Însă relaţia cu şefii lui CFR Cluj s-a deteriorat în mod constant şi el a fost dat afară cu scandal alături de Marius Şumudică, după celebrul meci cu Steaua Roşie Belgrad.

Acum vestea că Marian Copilul este aproape de Craiova a agitat, din nou, apele! 

Deşi foştii conducători ai CFR-ului au fost îndepărtaţi la finalul lunii august a anului trecut, războiul dintre patronul Nelu Varga şi aceştia continuă. Alături de noul preşedinte, Cristi Balaj, Varga pregăteşte o acţiune în instanţă împotriva lui Marian Copilu şi Ioan Ivaşcu, pe care îi acuză de delapidare.

CFR Cluj a emis, azi, un comunicat oficial prin care a dorit să clarifice anumite informaţii care au ieşit în spaţiul public. 

Comunicatul emis de CFR Cluj:

”Ca urmare a ultimelor informaţii apărute în presă, clubul nostru doreşte să facă anumite precizări:

Într-adevăr, în aceste momente se desfăşoară la club un audit intern pentru a putea analiza corect activitatea din ultimul timp şi pentru a avea o sinteză contabilă la zi, nu pentru a verifica acţiunile lui Marian Copilu. De asemenea, vrem să amintim faptul că nicio persoană din club nu a făcut vreo declaraţie la adresa fostului oficial al clubului nostru.

Cu siguranţă după finalizarea acestui audit, dacă vom concluziona că se cuvine luarea unor măsuri juridice împotriva vreunei persoane, acest lucru se va întâmpla”, se arată în comunicatul oficial publicat de clubul ardelean. 

Marian Copilu este cunoscut drept o prezenţă discretă în Liga 1, însă este genul de conducător care contribuie din plin la succesul unei echipe, prin jucătorii şi prin antrenorii pe care îi selectează.

Primul succes important din cariera sa l-a avut la Unirea Urziceni, acolo unde, alături de Dan Petrescu şi Mihai Stoica, a reuşit să ia titlul de campioană, una dintre marile surprize din istoria Ligii 1.

Afla mai multe despre: cfr clujmarian copilu 

viewscnt
Articole similare