Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CFR Cluj face transferul sezonului. E cea mai mare lovitură primită de FCSB. Favoritul lui Becali semnează acum cu ardelenii: "Da, se face"

CFR Cluj face transferul sezonului. E cea mai mare lovitură primită de FCSB. Favoritul lui Becali semnează acum cu ardelenii: "Da, se face"galerie foto

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj este una dintre principalele favorite la titlu în actualul sezon, iar după plecarea lui Damjan Djokovic, oficialii campioanei României caută acum un înlocuitor pentru postul de mijlocaş central.

Universitatea Craiova a făcut un nou pas greşit în Liga I, iar acum oltenii par ieşiţi din cursa pentru titlu. În cazul în care îşi câştigă meciurile din actuala etapă, FCSB şi CFR Cluj s-ar distanţa serios în faţa echipei lui Corneliu Papură.

În timp ce roş-albaştrii şi-au pierdut golgheterul echipei, Dennis Man fiind vândut la Parma, în Serie A, CFR Cluj urmăreşte să-şi întărească lotul după plecarea lui Damjan Djokovic la Rizespor, în schimbul sumei de 400 de mii de euro.

În plus, tot în actualul sezon, campioana României l-a pierdut şi pe Mihai Bordeianu, vândut la Al-Qadisiyah, în Arabia Saudită, însă oficialii ardelenilor sunt pregătiţi să dea o adevărată lovitură pe piaţa transferurilor cu o mutare importantă în centrul terenului. Conform gsp.ro, CFR Cluj este în discuţii avansate pentru aducerea lui Alexandru Creţu, devenit jucător de bază pentru naţionala României, în mandatul lui Mirel Rădoi. Oficialii campioanei României sunt pregătiţi să ofere 250 de mii de euro pentru mijlocaşul central de la Maribor.

CFR Cluj face transferul sezonului. E cea mai mare lovitură primită de FCSB. Favoritul lui Becali semnează acum cu ardelenii: "Da, se face"

"Da, sunt şanse mari să fie făcut transferul, negocierile sunt pe ultima sută de metri" , a declarat agentul jucătorului, Zvonko Milojkovici.

Alexandru Creţu a debutat pentru naţionala României, în septembrie 2020, iar până la finalul anului trecut, a strâns patru prezenţe pentru prima reprezentativă pregătită de Mirel Rădoi, în Liga Naţiunilor. Mijlocaşul central a strâns 14 meciuri în actualul sezon pentru Maribor, în campionatul Sloveniei, în Cupă şi în preliminariile Europa League.

În 2016, înainte de a se transfera la NK Olimpija, Alexandru Creţu a fost dorit insistent de Gigi Becali, însă oficialii lui Poli Iaşi au cerut 500 de mii de euro, în timp ce patronul celor de la FCSB a fost dispus să le plătească moldovenilor 250 de mii de euro, iar transferul a picat.

  • 400 de mii de euro este cota lui Alexandru Creţu, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com
  • 86 de meciuri, 2 goluri şi 3 pase decisive a reuşit Creţu în Liga I, între 2011 şi 2017, pentru Poli Iaşi

Afla mai multe despre: cfr clujedward iordanesculiga 1 

viewscnt
Articole similare