Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | CFR Cluj - Farul Constanţa 1-0. O nouă victorie la limită pentru campioana României

VIDEO | CFR Cluj - Farul Constanţa 1-0. O nouă victorie la limită pentru campioana României

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a primit vizita lui Farul Constanţa în a cincea etapă a Ligii 1. Băieţii lui Şumudică şi-au continuat parcurcsul perfect de sezon, câştigând cu 1-0 în faţa echipei dobrogene, graţie golului lui Debeljuh.

LIVE VIDEO | CFR Cluj - Farul 1-0 (Debeljuh 36)

Echipele de start:

  • CFR Cluj: Bălgrădean - Manea, Graovac, Ciobotariu, Latovlevici - Rodriguez, Sigurjonsson, C. Deac - Petrila, Debeljuh, Chipciu
  • Rezerve: Hindrich, Camora, Bouhenna, Itu, Păun, Gîdea, Fica, Omrani, Alibec
  • Farul: Aioani - Dussaut, Larie, Ghiţă, De Nooijer - Pires, Mladen, Artean - Chiţu, Betancor, Pitu
  • Rezerve: Tordai, Ganea, Dobrosavlevici, Grameni, Buta, Ciobanu, Ad. Petre, N. Popescu, Bodişteanu

Min 90+4. S-a încheiat partida.

Min 90+3. Ce ocazie irosită de Farul! Nou intratul Ganea primeşte o centrare perfectă în careu, iar, din trei metri, trimite pe lângă.

Min 46. A început partea secundă.

Min 45+2. S-a încheiat prima repriză.

Min 45+2. O schemă din corner a clujenilor îl găseşte pe Graovac, care trimite o lovitură bună de cap din câţiva metri, dar Aioani se opune.

Min 45. Bară CFR! Rodriguez prinde un şut frumos de la distanţă, însă lovitura sa zguduie bara lui Aioani.

Min 42. Petrila îl găseşte perfect pe Deac în careu, însă şutul căpitanului campioanei trece pe lângă poartă.

Min 36. Goool CFR!! Debeljuh deschide scorul pentru campioană, după ce Aioani a scăpat şutul lui Manea direct în picioarele atacantului croat.

Min 20. Jefte încearcă o execuţie spectaculoasă în careu, însă şutul său este slab, iar Bălgrădean prinde mingea.

Min 14. Ocazie imensă ratată de Farul! De Nooijer primeşte o pasă perfectă în careu, pune latul şi trimite inexplicabil pe lângă poartă, din doar câţiva metri.

Min 9. O fază de atac dezvoltată de CFR pe partea dreaptă a terenului se încheie cu lovitura de cap a lui Sigurjonsson, prinsă de Aioani, după centrarea lui Manea.

Min 6. Petrila ajunge în careul constănţenilor şi trimite o centrare periculoasă, pe portar, pe care Aioani o prinde în doi timpi.

Min 1. A început partida.


Cele două echipe s-au mai întâlnit până acum de zece ori, însă ultimul meci direct a avut loc în 2009. Atunci, CFR Cluj s-a impus cu 1-0, reuşind cea de-a noua victorie în faţa Farului, singura remiza scoasă de constănţeni fiind cea din aprilie 2005, chiar în deplasare la Cluj.

CFR Cluj - Farul Constanţa LIVE VIDEO, astăzi, de la ora 21:30, la Telekom Sport 1. Cele mai importante faze sunt pe telekomsport.ro

Campioana României vine după înfrângerea grea suferită în deplasarea din Elveţia, cu Young Boys Berna. Deşi a deschis scorul rapid, echipa lui Şumudică a cedat, scor 1-3, în faţa elveţienilor şi a ratat calificarea în play-off-ul Ligii Campionilor. Astfel, CFR Cluj va evolua în aceeaşi fază, doar că în Europa League, unde va da peste Steaua Roşie Belgrad. În ceea ce priveşte meciurile din campionat, ardelenii au un parcurs perfect cu patru victorii obţinute în tot atâtea meciuri. Nicio altă echipă n-a mai înregistrat victorii pe linie în primele patru etape ale noului sezon.

CFR Cluj - Farul Constanţa LIVE VIDEO, astăzi, de la ora 21:30, la Telekom Sport 1. Cele mai importante faze sunt pe telekomsport.ro

De partea cealaltă, Farul Constanţa este şi ea neînvinsă şi se poate lăuda cu o defensivă perfectă. Echipa antrenată de Gheorghe Hagi n-a primit niciun gol şi a obţinut două remize albe, cu UTA şi cu Rapid, şi s-a impus în partidele cu Gaz Metan Mediaş şi cu Sf. Gheorghe.

Afla mai multe despre: cfr cluj 

viewscnt
Articole similare