Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CFR Cluj – FCSB: Derby-ul egalurilor

CFR Cluj – FCSB: Derby-ul egalurilor

Fotbal

Comentarii

Noul derby al României, dintre CFR Cluj şi FCSB, a devenit extrem de echilibrat după ieşirea din insolvenţă a ardelenilor. Ca dovadă, în sezonul trecut, toate meciurile directe s-au terminat cu scorul de 1-1.

Pariază pe Betano, sponsorul oficial al Ligii 1! Ai cote mărite în fiecare zi, streaming live pentru zeci de competiţii şi sute de pariuri la toate evenimentele importante!

  1. e cel mai aşteptat scor, conform cotelor!

Toate statisticile recente ne îndreaptă către un egal între CFR Cluj şi FCSB. Cotele sunt pe măsură. Pe Betano, sponsorul oficial al Ligii 1, un nou rezultat final de 1-1 are cotă de 5.85. Alte scoruri care nu ar surprinde sunt 0-0 (cotă 6.75), 1-0 (cotă 6.25) şi 0-1 (cotă 7.25). Pentru rezultatele finale cu minim 3 goluri înscrise, cotele trec de 10.00. Este aşteptat, astfel, şi un meci fără multe goluri – cu cotă 2.50 pentru peste 2,5 şi cu 5.00 pentru peste 3,5 goluri!

Egalul e susţinut şi de palmaresul antrenorilor. Dacă la Nicolae Dică, toate întâlnirile cu CFR Cluj au avut loc anul trecut, Toni Conceicao a avut remize cu FCSB în perioada 2009-2011. Portughezul are o victorie şi un eşec împotriva roş-albaştrilor, celelalte 4 partide fiind la egalitate – 2 ca antrenor al CFR-ului, în 2009, şi 2 la FC Braşov, în 2011.

Vezi cotele Betano pentru CFR Cluj – FCSB! Peste 300 de pieţe deschise, pariuri speciale, pe jucători şi cote maxime!

Cine înscrie? Ţucudean, peste Gnohere

CFR are şanse mai mari să înscrie, conform cotelor. Atacanţii campioanei au cele mai mici cote pentru a marca: 3.15 atât pentru Ţucudean, cât şi pentru Tambe. Gnohere îi urmează îndreaproape, cu 3.35. Interesant este că Ţucudean înscrie rar în poarta roş-albaştrilor. În 17 partide a făcut-o de numai 2 ori: odată cu Dinamo, a doua cu Viitorul. Culio este singurul CFR-ist care a perforat poarta rivalei în 3 rânduri. Argentinianul are, la rândul lui, un istoric plin de remize cu FCSB: din 10 meciuri pe care le-a jucat împotriva rivalei, 9 s-au terminat la egalitate!

Din lotul bucureştenilor, Filipe Teixeira e jucătorul care a punctat de cele mai multe ori împotriva lui CFR. Portughezul are 4 goluri, toate pe când evolua la Petrolul Ploieşti. Câte 3 au Zlatinski şi Gnohere, al doilea fiind şi golgheterul roş-albaştrilor în derby.

Betano, sponsorul oficial al Ligii 1, oferă cote cu marjă 0% în fiecare etapă! Ai streaming live şi peste 250 tipuri de pariuri la fiecare meci!

 

Afla mai multe despre: cfr clujfcsbpariuri 

viewscnt
Articole similare