Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CFR Cluj - FCSB, Supercupa României | Florin Tănase, mesaj pentru colegi: "De asta e important". Ce a transmis Mario Camora

CFR Cluj - FCSB, Supercupa României | Florin Tănase, mesaj pentru colegi: "De asta e important". Ce a transmis Mario Camora

Fotbal intern

Comentarii

Florin Tănase şi Mario Camora au prefaţat meciul din Supercupa României dintre FCSB şi CFR Cluj, care are loc joi.

Mario Camora şi Florin Tănase, înainte de Supercupa României

Căpitanul echipei CFR Cluj, Mario Camora, a declarat, miercuri, că pentru un jucător cel mai frumos lucru este să lupte pentru un trofeu.

"Nu este nimic mai frumos în viaţa unui fotbalist decât să ajungi să joci cu un trofeu pe masă. Trebuie să avem încredere, atitudine, la fel ca meciul cu Craiova, să nu uităm că suntem campioana de trei ani. Nu sunt de părere că este o revanşă după eşecul de la Bucureşti. Este un meci important, cu trofeu pe masă, dar importantă este mentalitatea şi dorinţa de a câştiga. Ştiu ce avem de făcut pentru a lua acest trofeu", a declarat Camora.

Florin Tănase a declarat, miercuri, că pentru FCSB ar fi important să câştige Supercupa României, iar acest trofeu ar putea fi unul de moral înaintea unui play-off dificil.

"Îmi doresc foarte mult să câştig un trofeu cu FCSB, ar fi important pentru toţi dar mai ales pentru moralul echipei înaintea unui play-off dificil. Va fi un meci greu, o finală, dar la sfârşit sper să ridicăm trofeul. Poate stadionul Ilie Oană ne va ajuta din nou să câştigăm un trofeu", a declarat Tănase.

FCSB întâlneşte CFR Cluj, joi, de la ora 19.00, în Supercupa României, la Ploieşti, meci care poate fi urmărit pe Telekom Sport 1 şi Telekomsport.ro. 

Afla mai multe despre: mario camoraflorin tanasefcsbcfr cluj 

viewscnt
Articole similare