Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CFR Cluj iese la atac! Bogdan Mara s-a dezlănţuit în direct: "Suntem consternaţi de nesimţirea unor oameni". Ce au cerut campionii Ligii 1

CFR Cluj iese la atac! Bogdan Mara s-a dezlănţuit în direct: "Suntem consternaţi de nesimţirea unor oameni". Ce au cerut campionii Ligii 1

CFR Cluj

Comentarii

Oficialul lui CFR Cluj, Bogdan Mara, s-a arătat revoltat de oficialii anumitor echipe din Liga 1, care cer oprirea campionatului, cu câteva etape rămase din actualul sezon.

CFR Cluj are patru puncte de recuperat faţă de U Craiova, care are un meci în plus, iar conducerea campioanei României are un mesaj clar. Prin intermediul lui Bogdan Mara, şefii din Gruia au transmis că Liga 1 nu trebuie să se oprească sub nicio formă. 

Oficialul lui CFR Cluj a trecut apoi la atacuri: “Suntem consternaţi de caracterul, nesimţirea unor oameni care solicită acum întreruperea campionatului. Înainte, când eram noi pe primul loc, nu spuneau asta. Noi puteam să nu-i facem test lui Păun şi să jucăm meciul cu FCSB. Dar noi am respectat adversarii, pe noi şi competiţia. Am anunţat Liga imediat! Cel mai important lucru este sănătatea tuturor în acest moment.

Bineînţeles că nu ne-ar conveni îngheţarea campionatului. Nu ştiu ce sa întâmpla, sperăm să se joace pe teren. Şi când am fost pe primul loc am susţinut asta. Sperăm să nu fie alte cazuri. Nu ştim încă în ce mod a luat virusul Păun“, a spus Bogdan Mara, la emisiunea ‘Realitatea Sportivă’.

BOMBĂ la U Craiova! Transfer incredibil în Premier League pentru Alex Cicâldău. Clubul uriaş cu 9 titluri anunţă: "Îl aducem"

Orlando Nicoară, director general eAD.ro: "Nu susţinem întreruperea campionatului. Ar însemna penalităţi şi renegocieri pentru contractul pe care-l avem cu LPF"

eAD.ro, partenerul Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) pentru drepturile mass-media, nu susţine întreruperea campionatului - soluţie invocată de conducerea FC Dinamo în contextul cazurilor de COVID-19 înregistrate la echipă - afirmă directorul general Orlando Nicoară, argumentând că întreruperea campionatului cu câteva etape înainte de final are drept consecinţă penalităţi şi renegocieri pentru contractul pe care compania pe care o conduce îl are cu Liga Profesionistă de Fotbal.

Afla mai multe despre: bogdan maracfr cluju craiova 

viewscnt
Articole similare