Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CFR Cluj îl transferă pe înlocuitorul lui Ţucudean! Fotbalistul a anunţat că merge în Gruia. Dan Petrescu primeşte un nou atacant

CFR Cluj îl transferă pe înlocuitorul lui Ţucudean! Fotbalistul a anunţat că merge în Gruia. Dan Petrescu primeşte un nou atacant

CFR Cluj

Comentarii

George Ţucudean (29 de ani) a lăsat de înţeles că va pleca de la CFR Cluj, iar campioana României i-ar fi găsit deja înlocuitor golgheterului din Arad. Echipa lui Dan Petrescu lucrează la transferul lui Mumuni Shafiu (25 de ani), un atacant ghanez care joacă în ţara natală.

Transfer la CFR Cluj! Petrescu îl ia pe înlocuitorul lui Ţucudean!

Deşi are mulţi atacanţi în lot, Mario Rondon, Lacina Traore şi George Ţucudean, Dan Petrescu nu vrea să rămână descoperit în avanposturi, dacă Ţucudean va pleca atunci când în expiră contractul, pe 30 iunie. "Bursucul" îl vrea pe Mumuni Shafiu, după cum chiar fotbalistul a dezvăluit. Atacantul trebuia să semneze înainte de izbucnirea pandemiei de COVID-19 la nivel global.

Shafiu a făcut dezvăluirea pentru presa din ţara natală, Ghana. "Am fost în România şi am dat probe pentru CFR Cluj, alături de câţiva jucători din Argentina şi Paraguay. Totul a mers bine, dar campionatul a fost suspendat în săptămâna în care ar fi trebuit să semnez, din cauza COVID-19. Preşedintele m-a sunat şi m-a asigurat că voi fi chemat să semnez un contract după reluarea campionatului", a spus Mumuni Shafiu, pentru modernghana.com.

Mumuni Shafiu este legitimat la Ashanti Gold, echipă din prima ligă a Ghanei, fiind chiar căpitanul formaţiei. Conform Transfermarkt, Shafiu are o cotă de piaţă de 75.000 de euro.

George Ţucudean, OUT de la CFR Cluj!

Deşi a fost golgheterul CFR-ului, Ţucudean va pleca pe uşa din dos din Gruia. Problemele cu inima l-au făcut indisponibil pe termen lung, iar, după revenire, a fost folosit extrem de puţin de Dan Petrescu. Asta pentru că cei doi s-ar fi certat, iar acum atacantul aşteaptă exprirarea contractului pentru a pleca din Gruia.

Ţucudean a dat şi un indiciu că va pleca de la campioana României: ”AMR11”, a scris Ţucudean într-o postare pe contul său de Facebook, în momentul în care mai erau 11 zile până pe 30 iunie, data la care-i expiră contractul cu CFR.

Afla mai multe despre: mumuni shafiutransfercfr clujinlocuitordan petrescugeorge tucudean 

viewscnt
Articole similare