Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CFR Cluj, în alertă! Billel Omrani a refuzat prelungirea contractului şi nu vrea să mai revină în Gruia. Atacantul poate pleca liber

CFR Cluj, în alertă! Billel Omrani a refuzat prelungirea contractului şi nu vrea să mai revină în Gruia. Atacantul poate pleca liber

CFR Cluj

Comentarii

Billel Omrani (27 de ani) nu vrea să-şi prelungească înţelegerea cu CFR Cluj. Francezul a refuzat propunerea campioanei de a semna o nouă înţelegere şi poate pleca liber din Gruia la vară.

Omrani va intra în ultimele şase luni de contract cu CFR Cluj în ianuarie 2021 şi nu e dispus să-şi pună semnătura pe o nouă înţelegere, anunţă Fanatik, care notează faptul că atacantul francez nu vrea să mai vină la echipă după pauza de iarnă. CFR Cluj caută acum să-l vândă pe francez, dar e în criză de timp.

FCSB a făcut o ofertă de schimb, în urma căreia Buş să ajungă în Gruia, iar Omrani la FCSB, dar răspunsul campioanei întărzie să apară. Billel Omrani ar putea pleca gratis de la CFR Cluj în vară, când îi expiră contractul cu CFR Cluj.

Billel Omrani a ajuns la CFR Cluj în 2016 şi şi-a făcut renume de golgheter în Liga 1, dar atacantul crescut la Marseille a jucat doar opt meciuri în acest sezon.

Afla mai multe despre: billel omranicfr clujcontractplecare 

viewscnt
Articole similare