Experiențe împreună.
You are here:

CFR Cluj în insolvenţă? Cristi Balaj a oferit primele clarificări: ”Nu e o situaţie ideală”

CFR Cluj în insolvenţă? Cristi Balaj a oferit primele clarificări: ”Nu e o situaţie ideală”

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj are probleme mari cu banii din cauza unor datorii mai vechi şi astfel au găsit drept soluţie intrarea în insolvenţă!

După dezvăluirile GSP de astăzi, Cristi Balaj, preşedintele echipei din Gruia, a susţinut o conferinţă de presă în care a vorbit despre problemele de la echipă. 

„E exclus subiectul insolvenţei în cadrul clubului. Nu s-a pus problema. Suntem preocupaţi de creşterea performanţei şi de optimizarea raportului performanţă – cheltuieli.

Situaţia fotbalului românesc nu e ideală şi oarecum ne aliniem la ce e în sport. Am discutat cu acţionarii şi conducerea şi m-au asigurat că vom optimiza în cel mai scurt timp raportul cheltuieli-performanţă. Există anumite datorii eşalonate şi clubul şi-a onorat plăţile. Jucătorii au restanţă un salariu, iar la finalul lunii se va achita acest salariu. 

Totul depinde foarte mult de performanţele din perioada următoare din cupele europene. Nu vă ascund că avem discuţii cu echipe care sunt interesate de jucători de la clubul nostru. În iarnă trebuie să facem o analiză clară. Avem jucători pe care nu-i folosim, dar îi plătim. E o situaţie pe care am găsit-o la club. Avem o listă foarte mare şi e important ca jucătorii care nu prind echipa să se ducă să joace. Încă nu am discutat despre nume”, a spus Balaj la conferinţa de presă.

Ardelenii sunt pe primul loc în Liga I, cu 39 de puncte, un avantaj considerabil faţă de locul secund, ocupat de FCSB, cu 31 de puncte. 

CFR Cluj a mai intrat în insolvenţă, în februarie 2015, când a avut datorii foarte mari, rezolvate pe urmă de Neluţu Varga. 

viewscnt
Articole similare