Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CFR Cluj, informaţii oficiale depre înlocuirea lui Marius Şumudică: ”Dorim să facem următoarele precizări”. Ardelenii neagă contactul cu Iordănescu

CFR Cluj, informaţii oficiale depre înlocuirea lui Marius Şumudică: ”Dorim să facem următoarele precizări”. Ardelenii neagă contactul cu Iordănescu

CFR Cluj

Comentarii

În cursul zilei de joi, CFR Cluj a eliberat un comunicat de presă, prin care nega că ar fi încercat sau că ar dori să îl înlocuiască pe Marius Şumudică.

Umilinţa lui CFR Cluj cu Steaua Roşie Belgrad este unul dintre cele mai ruşinoase rezultate ale campioanei României din ultimii ani. Ardelenii au fost uşor surclasaţi de sârbi, iar prestaţia lor jalnică a pornit zvonuri în jurul viitorului lui Şumudică.

Edi Iordănescu a fost contactat pentru a îi lua locul, însă acesta se înţelesese deja cu FCSB. Iar la scurt timp după ce informaţia despre fostul antrenor din Gruia a apărut, CFR-ul a postat un comunicat de presă, prin care nega vehement că se consideră înlocuirea lui Şumudică.

CFR Cluj, informaţii oficiale depre înlocuirea lui Marius Şumudică

”Ca urmare a ultimelor informatii apărute în presă, dorim să facem următoarele precizări: Conducerea clubului CFR 1907 Cluj nu a luat în considerare în niciun moment schimbarea de pe banca tehnică a echipei noastre a antrenorului Marius Şumudică.

Suntem singura echipă din România care va participa în acest sezon în grupele unei competiţii europene, iar după 5 etape disputate până acum, suntem lideri incontestabili în Liga 1 cu maxim de puncte obţinute, performanţă pe care CFR Cluj nu a mai bifat-o din sezonul 2006/2007, astfel că nu s-a pus problema ca antrenorul echipei noastre să fie schimbat.

De asemenea, vrem să vă asigurăm de faptul că nu a existat şi nu există niciun fel de conflict între antrenor şi jucătorii echipei noastre. Un rezultat negativ şi toate criticile venite din presă nu pot să destabilizeze un club de anvergura CFR-ului, un club care în ultimii ani a câştigat de 4 ori consecutiv titlul de campioană.

Avem un lot valoros şi numeric, dar şi un antrenor cu multă experienţă, însă, mai presus de toate, suntem o familie unită care va reuşi să treacă peste un rezultat negativ, în pofida criticilor venite din toate direcţiile.

În încheiere, vă asigurăm încă o dată că antrenorul Marius Şumudică are parte de toată susţinerea conducerii clubului şi a acţionariatului”, se arată în comunicatul postat de CFR, pe pagina oficială de Facebook.

Afla mai multe despre: cfr clujmarius şumudicăedi iordănescu 

viewscnt
Articole similare