Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CFR Cluj, nemulţumită după lovitura primită în meciul cu ŢSKA Sofia: "S-a dat prea uşor la nivelul ăsta". Pierdere pentru meciul decisiv din Elveţia

CFR Cluj, nemulţumită după lovitura primită în meciul cu ŢSKA Sofia: "S-a dat prea uşor la nivelul ăsta". Pierdere pentru meciul decisiv din Elveţia

CFR Cluj

Comentarii

Oficialul lui CFR Cluj, Marius Bilaşco, a oferit primele declaraţii, după remiza cu ŢSKA Sofia, scor 0-0, în Europa League.

VIDEO | CFR Cluj - ŢSKA Sofia 0-0, în grupele Europa League

CFR Cluj a remizat, joi seară, pe teren propriu, scor 0-0, cu echipa ŢSKA Sofia, într-un meci din etapa a cincea a grupei A a Ligii Europa. În celălalt meci din grupă, AS Roma a învins acasă, scor 3-1, echipa Young Boys Berna. Clujenii şi elveţienii vor lupta în ultima etapă pentru calificarea în 16-imile competiţiei, iar campioana României e obligată să câştige. 

Marius Bilaşco a considerat că eliminarea lui Alexandru Chipciu, din minutul 86, nu a fost corectă. Atunci, centralul a considerat că fotbalistul a simulat şi i-a acordat al doilea cartonaş galben:

"E un rezultat de egalitate, care ne dă speranţe că la ultima partidă mergem cu şanse de calificare. Băieţii au avut atitudine. Adversarul a fost unul cu calitate. Şi la meciul tur am spus asta. Nu a fost un meci uşor. Au fost momente importante, pe care nu am reuşit să le gestionăm şi mă refer la momentele când am fi putut marca. 

Eliminarea lui Chipciu a fost uşoară, cred eu că e prea uşor la nivelul acesta. Sincer, auzeam ce se întâmplă la Roma, erau nişte voci care ne ţineau la curent cu rezultatul. Dacă am fi câştigat aici, aveam nevoie de un egal cu goluri în Elveţia. Era important să ajungem la ultimul meci, să fim la mâna noastră, să avem şanse", a declarat oficialul lui CFR Cluj. 

 

 

Afla mai multe despre: cfr clujcfr cluj europa league 

viewscnt
Articole similare