Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CFR Cluj, nevoită să se descurce fără Bălgrădean! "Pufi" s-a accidentat în meciul cu Sepsi: "Simţeam că mi se rupe muşchiul! Am făcut un RMN"

CFR Cluj, nevoită să se descurce fără Bălgrădean! "Pufi" s-a accidentat în meciul cu Sepsi: "Simţeam că mi se rupe muşchiul! Am făcut un RMN"

CFR Cluj

Comentarii

Cristian Bălgrădean (32 de ani) s-a accidentat în meciul Sepsi - CFR Cluj 0-1 şi a ieşit de pe teren la pauză, fiind înlocuit cu Gregorz Sandomierski. "Pufi" va fi indisponibil o perioadă de timp şi nu va juca în următoarea etapă, iar goalkepeerul a dezvăluit ce a simţit înainte de a se accidenta în partida de la Sfântu Gheorghe.

Schimbat la pauză de Edi Iordănescu, Cristi Bălgrădean a vorbit despre modul în care s-a "rupt" şi a simţit când a cerut să fie înlocuit. Bălgrădean e la prima accidentare din carieră. "Pufi" a efectuat un RMN pentru a vedea cât de gravă este accidentare, iar acum e în aşteptarea rezultatelor.

„Marţi am făcut un RMN, acum aşteptăm rezultatele. Cel mai probabil, este vorba despre o ruptură fibrilară care ar necesita şapte zile de pauză. Eu asta sper. Sigur vom şti doar după ce primesc diagnosticul. Din păcate, este prima accidentare din carieră, acum, la 32 de ani. Nu am mai avut nicio accidentare.

M-am accidentat la sprintul de după şut. Am simţit că muşchiul este întins. Când au intrat doctorii pe teren, era minutul 40, le-am şi spus la pauză că vreau schimbare pentru că simţeam că mi se rupe muşchiul”
, a spus Cristi Bălgrădean, potrivit Fanatik.

Bălgrădean a jucat 25 de meciuri în acest sezon la CFR Cluj, în toate competiţiile, dintre care în 15 partide a reuşit să ţină poarta intactă.

  • 1,1 milioane de euro este cota de piaţă a lui Cristi Bălgrădean în acest moment, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: cristian balgradeancfr clujaccidentare 

viewscnt
Articole similare