Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CFR Cluj nu are linişte în afara gazonului. Un fost jucător îşi cere banii restanţi

CFR Cluj nu are linişte în afara gazonului. Un fost jucător îşi cere banii restanţi

Superliga

Comentarii

CFR Cluj s-a calificat în play-off şi luptă la titlu şi în acest sezon.

Clujenii însă nu au linişte în afara gazonului. Clubul are probleme cu foştii angajaţi.

Andrei Radu, fostul fundaş care a jucat la CFR Cluj, şi-a depus memoriu pentru a-şi recupera banii care nu i-au fost viraţi.
Pro Sport anunţă că Radu şi-a depus memoriu şi trebuie să primească de la CFR Cluj o sumă importantă, aproximativ 31.000 de euro.

Deşi ardelenii au pierdut atât la prima instanţă, cât şi la apel acest litigiu, şefii campionilor s-au încăpăţânat şi nu i-au virat banii în cont fotbalistului de 24 de ani, anunţă sursa citată.

Dacă CFR nu va achita restanţa lui Radu până de 28 aprilie, riscă depunctarea cu 3 puncte! Un lucru care ar ajuta rivalele în lupta la titlu, care este una foarte strânsă. Fundaşul stânga de 24 de ani a fost legitimat la CFR Cluj între iulie 2018 şi octombrie 2020

Nu este singurul conflict pe care îl au clujenii. Pe lista foştilor angajaţi care nu şi-au primit toţi bani se află şi Valeriu Bordeanu, Costin Curelea şi Bogdan Aldea, foşti membi din staff-ul lui Dan Petrescu.

CFR Cluj joacă diseară de la 21:30, cu Universitatea Craiova în direct pe Telekom Sport şi telekomsport.ro. O victorie în deplasare cu oltenii i-ar ajuta pe clujeni să termine sezonul regulat pe prima poziţie.

 

Afla mai multe despre: cfr clujandrei raducfr datorii 

viewscnt
Articole similare