Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CFR Cluj, obligată să plătească! Decizia e definitivă: de ce trebuie să scoată bani din conturi campioana

CFR Cluj, obligată să plătească! Decizia e definitivă: de ce trebuie să scoată bani din conturi campioana

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj trebuie să scoată bani din conturi. Comisiile FRF au decis că echipa campioană a României trebuie să plătească 250.000 de euro către FC Botoşani în contul transferului lui Ulrich Meleke (22 de ani) în Gruia. Fotbalistul a fost dorit de Marius Şumudică, dar a fost îndepărtat după plecarea antrenorului şi a semnat cu FC Voluntari.

CFR Cluj, obligată să plătească! Campioana trebuie să scoată banii pentru transferul cerut de Marius Şumudică

Comisia de Disciplină a FRF a decis, joi, că echipa CFR Cluj trebuie să plătească 250.000 de euro în termen de cinci zile către FC Botoşani, sumă datorată pentru transferul lui Ulrich Meleke, jucător care a şi plecat din Gruia între timp. Meleke a fost dorit de Marius Şumudică la CFR Cluj, campioana s-a conformat, dar Dan Petrescu l-a pus pe liber.

Suma a rămas neplătită, iar acum Comisia de Disciplină a FRF a decis că banii trebuie plătiţi de CFR Cluj. În caz contrar, CFR Cluj riscă să nu mai primească „undă verde” pentru cupele europene.

„Neexecutarea Hotărâre CNSL – În baza art. 24.C.1.A din RSTJF, se sancţionează clubul FC CFR 1907 Cluj cu o penalitate sportivă de 3.000 de lei şi se acordă un termen de graţie de cinci zile pentru efectuarea integrală a obligaţiei de plată”, este decizia Comisiei de Disciplină din cadrul FRF.

Ulrich Meleke a semnat cu FC Voluntari între timp, pentru care a jucat deja cinci meciuri în toate competiţiile, în timp ce la CFR Cluj nu a jucat deloc.

Afla mai multe despre: cfr clujulrich meleketransferplatafc botosanidecizie 

viewscnt
Articole similare