Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CFR Cluj, "ofertă consistentă" de ultim moment! Cu contractul pe masă, fotbalistul a ales | EXCLUSIV

CFR Cluj, "ofertă consistentă" de ultim moment! Cu contractul pe masă, fotbalistul a ales | EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a făcut o "ofertă consistentă" înaintată în ultimul moment către jucătorul pe care l-a dorit. Cristi Balaj, preşedintele lui CFR Cluj, a anunţat la Orange Sport negocierile cu un fotbalist, un atacant, şi a oferit detalii de ultim moment.

În direct la Orange Sport, Cristi Balaj, preşedintele CFR Cluj, a dezvăluit că şefii din Gruia i-au făcut o ofertă de prelungire a contractului lui Gabriel Debeljuh (26 de ani), fotbalist plecat liber de contract de la Cluj-Napoca după expirarea înţelegerii actuale.

CFR Cluj, "ofertă consistentă" de ultim moment pentru Gabriel Debeljuh

Prin intermediul unui comunicat oficial, CFR Cluj a anunţat, vineri, 30 iunie, despărţirea de patru jucători, printre care şi atacantul Gabriel Debeljuh. Accidentat grav la genunchi în vara lui 2022, vârful de atac din Croaţia nu a mai jucat pentru CFR Cluj şi a plecat la expirarea contractului.

Cristi Balaj a explicat că şefii clubului i-au făcut o ofertă bună de prelungire atacantului din Croaţia, chiar cu un salariu mai mare decât cel pe care-l avea înainte la CFR Cluj, însă acesta a refuzat. Între timp, Gabriel Debeljuh a semnat cu Sepsi, echipă rivală a CFR-ului din Superligă.

Despărţirea lui Debeljuh de CFR Cluj s-a produs în condiţii bune, spune Balaj, care i-a mulţumit atacantului pentru cele realizate în tricoul "feroviarilor"

"Lui Debeljuh i-am făcut o ofertă consistenţă, în semn respect, a fost singurul jucătorul căruia i-am făcut o ofertă mai bună decât ce avea înainte. A solicitat mult mai mult, i-am explicat că nu avem posibilitatea. Nu a înţeles. Ce se întâmplă, eu am o relaţie specială cu Debeljuh, cel mai important pentru el e că revine. A prins un contract la o echipă foarte bună. Îl preţuim şi respectăm pentru tot ce a făcut la CFR Cluj", a spus Cristi Balaj, la Orange Sport.

Gabriel Debeljuh a jucat un total de 10 meciuri (638 de minute) în toate competiţiile sezonului trecut la CFR Cluj, până la accidentarea gravă la genunchi,  timp în care a marcat de trei ori şi a livrat o pasă de gol.

  • 1,4 milioane de euro este cota de piaţă a lui Gabriel Debeljuh în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: cfr cluj oferta debeljuhcfr cluj oferta gabriel debeljuhcfr cluj gabriel debeljuhfotbal 

viewscnt
Articole similare