Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CFR Cluj, ofertă de 300.000 de euro pentru un fotbalist din Liga 1: "A venit plângând că vrea să plece. Ok, să vină Petrila şi Costache la schimb

CFR Cluj, ofertă de 300.000 de euro pentru un fotbalist din Liga 1: "A venit plângând că vrea să plece. Ok, să vină Petrila şi Costache la schimb

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj l-a dorit pe Alexandru Işfan (21 de ani) de la FC Argeş, însă primarul din Piteşti s-a opus plecării puştiului de la echipă. Edilul oraşului l-a făcut pe Işfan să se răzgândescă printr-o mărire de salariu, după ce jucătorul "a venit plângând pe la primărie" că vrea să plece de la club.

CFR Cluj, ofertă de 300.000 de euro pentru un fotbalist din Liga 1: "A venit plângând că vrea să plece. Ok, să vină Petrila şi Costache la schimb!"

Dan Petrescu, antrenorul CFR-ului, l-a dorit foarte mult pe Alexandru Işfan de la FC Argeş. Echipa din Gruia a făcut o ofertă de 300.000 de euro, susţine gsp.ro, care anunţă însă că primarul din oraş, Cristian Gentea, nu a fost de acord să-l lase pe fotbalist să plece. Asta deşi Işfan "a venit plângând pe la primărie" pentru că-şi dorea transferul în Gruia.

CFR Cluj are nevoie de jucători care să îndeplinească regula U21 impusă de FRF, însă Alexandru Işfan nu va ajunge, în cele din urmă, în Gruia. „Nu am fost de acord cu transferul. A venit jucătorul plângând pe la primărie, că vrea să plece la CFR Cluj. I-am zis că poate pleca dacă vin la schimb Petrila şi Costache!

Işfan mai are mult de jucat până poate face pasul la un nivel superior. S-ar fi dus la CFR şi n-ar fi prins echipa, ca alţii”, a declarat Cristian Gentea, primarul Piteştiului, conform gsp.ro.

Cum s-a rezolvat totul? „După mai multe discuţii, ne-am înţeles, am semnat un act adiţional de mărire a salariului. Avea un salariu mic, ce-i drept, dar e şi un jucător tânăr. Mai are doi ani şi jumătate contract cu noi. Acum e mulţumit, cel puţin asta ne spune”, a mai spus Gentea, potrivit sursei citate.

Alexandru Işfan a jucat 22 de meciuri în acest sezon la FC Argeş, timp în care a marcat de două ori într-un total de 1.550 de minute jucate.

Afla mai multe despre: cfr clujofertaalexandru isfan 

viewscnt
Articole similare