Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CFR Cluj, ofertă de 800.000 de euro pentru primul transfer din iarnă! Campioana vrea un mijlocaş ofensiv din Serbia

CFR Cluj, ofertă de 800.000 de euro pentru primul transfer din iarnă! Campioana vrea un mijlocaş ofensiv din Serbia

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj încearcă să facă primul transfer din periaoda de mercato din iarnă. Edi Iordănescu a cerut mijlocaş central sârb, pentru care s-a făcut o ofertă de 800.000 de euro.

Campioana României nu s-a întărit cu vreun jucător în această iarnă, dar a cedat un fotbal în schimb. Ivica Zunic, cel care a stat doar câteva luni la CFR Cluj, a plecat la Rapid şi se va bate pentru promovarea în Liga 1. 

CFR Cluj poate face primul transfer al iernii

Edi Iordănescu cere întăriri la mijlocul terenului, iar CFR Cluj s-a orientat spre sârbul Lazard Tufegdzic (23 de ani), de la Spartak Subotica, locul 5 din prima ligă sârbă, conform Gazetei Sporturilor. 

Lazard Tufegdzic este un mijlocaş ofensiv, dar poate juca şi atacant, iar în acest moment cota sa e de 1.8 milioane de euro, conform Transfermarkt.de. 

În acest sezon, sârbul are cifre bune: 11 goluri în 21 de meciuri, dar şi opt pase decisive pentru FK Spartak Subotica, în toate competiţiile. 

CFR Cluj a făcut o ofertă de 800.000 de euro, dar echipa din Serbia îşi doreşte 1 milion de euro. Totuşi, sursa citată anunţă că sunt şanse ca cele două cluburi să ajungă la o înţelegere. 

Lazard Tufegdzic mai are contract cu actuala echipă până în iunie 2022. 

 

Afla mai multe despre: cfr clujcfr cluj transferurilazard tufegdzic cfr cluj 

viewscnt
Articole similare