Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CFR Cluj plănuieşte următorul transfer de la echipă! Conducerea crede că a dat lovitura: "Poate să plece pe o sumă foarte frumoasă"

CFR Cluj plănuieşte următorul transfer de la echipă! Conducerea crede că a dat lovitura: "Poate să plece pe o sumă foarte frumoasă"

CFR Cluj

Comentarii

Croatul Gabriel Debeljuh (24 de ani) a impresionat la Hermannstadt, iar acum conducerea lui CFR Cluj speră ca atacantul să aducă o sumă importantă în conturile clubului.

CFR Cluj, mulţumită de Gabriel Debeljuh

Actualul atacant al lui CFR Cluj a ajuns în România în 2019, iar în primul sezon în Liga 1 a marcat 13 goluri pentru Hermannstadt. Forma bună i-a adus un transfer la campioana României, iar ardelenii au motive de bucurie. 

Conducerea speră că va obţine o sumă importantă de pe urma unui eventual transfer al lui Debeljuh: "E un transfer bun, chiar dacă nu a fost o sumă mare. A confirmat, văd în el un atacant care poate să plece pe o sumă foarte frumoasă. Dacă va continua evoluţiile de până acum, are toate şansele să plece într-un campionat puternic. Are şi vârstă, are şi cotă!", a declarat Marius Bilaşco, joi seară, conform Look Sport

Cu Billel Omrani ieşit din formă, după ofertele importante primite din Anglia în iarna trecută, Debeljuh pare a fi singurul fotbalist din atac care poate aduce o sumă de transfer. Rondon are 34 de ani, iar Vojtus e rezerva atacantului croat. 

Vârful venit de la Hermannstadt, în schimbul a 250.000 de euro, a marcat de patru ori, în 10 meciuri, pentru CFR Cluj. 

Afla mai multe despre: gabriel debeljuhcfr clujtransferuri cfr cluj 

viewscnt
Articole similare