Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CFR Cluj poate rata prima ţintă a anului. Atacantul nu mai are răbdare şi este tentat să semneze cu o altă formaţie

CFR Cluj poate rata prima ţintă a anului. Atacantul nu mai are răbdare şi este tentat să semneze cu o altă formaţiegalerie foto

Fotbal

Comentarii

"Telenovela" ce-l are ca protagonist pe atacantul ghanez al formaţiei Ashanti Gold, Shafiu Mumuni, dat ca şi transferat la CFR Cluj, este aproape de încheiere. Fotbalistul nu va ajunge în Gruia şi va semna cu o formaţie din Tanzania, anunţă Ghanasoccernet.com

Conform aceleiaşi surse, formaţia Yanga din Tanzania i-a oferit fotbalistului ghanez un contract chiar mai avantajos decât i-ar fi oferit CFR Cluj şi este tentat să dea curs oferte, mai ales că de la Cluj nu a mai primit niciun semn.

Shafiu Mumuni (24 de ani) a fost suprins în tribunele stadionului "Dr. Constantin Rădulescu" din Cluj, la meciul tur dintre CFR Cluj şi Sevilla (1-1), din "16-imile" Europa League. În plus, un fost internaţional ghanez, Saddick Adams, trecut şi pe la academia celor de la Atletico Madrid, a recunoscut pe reţelele de socializare faptul că tratativele dintre Ashanti Gold şi CFR Cluj sunt extrem de avansate.

După doar câteva săptămâni, Mumuni s-a întors în ţara natală, iar presa de acolo a scris că acesta a picat probele la CFR Cluj şi că este aproape să se înţeleagă cu o rivală din campionat, care îl vânează de ani de zile, Asante Kotoko. 

Acest lucru nu s-a mai întâmplat, însă fotbalistul a negat că înţelegerea cu CFR Cluj ar fi picat definitiv.

"Totul a decurs fără probleme, dar federaţia lor a suspendat campionatul în săptămâna în care trebuia să completez actele, din cauza pandemiei de Coronavirus. Preşedintele clubului a sunat ieri şi a dat asigurări că mă va chema să semnez când va fi reluat campionatul", a explicat jucătorul african, pentru Kumasi FM.

Cine este Shafiu Mumuni?

Shafiu Mumuni (24 de ani) este internaţional ghanez de tineret, dar care nu a apucat să debuteze în tricoul primei reprezentative a Ghanei. În schimb, s-a aflat pe banca de rezerve, fără să fie introdus, la acţiunea pe care ghanezii au întreprins-o în luna noiembrie a anului trecut. Atunci, Ghana a trecut de Africa de Sud (2-0) şi Sao Tome and Principe (1-0), în calificările pentru Cupa Africii din 2021. În acelaşi timp, este căpitanul echipei secunde a Ghanei şi este considerat unul dintre cei mai talentaţi jucători din campionatul Ghanei.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare