Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CFR Cluj, pregătită să-şi găsească dreptatea în instanţă! Ardelenii cer despăgubiri uriaşe clinicii care i-a aruncat în criza COVID-19

CFR Cluj, pregătită să-şi găsească dreptatea în instanţă! Ardelenii cer despăgubiri uriaşe clinicii care i-a aruncat în criza COVID-19

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj este decisă să dea în judecată clinica privată la care au fost efectuate pentru prima dată testele de coronavirus şi au rezultat 16 cauzuri de COVID-19, infirmate ulterior.

Fotbaliştii şi staff-ul celor de la CFR Cluj au traversat, în ultima vreme, momente cu adevărat complicate. Înainte de meciul cu FCSB, la clinică a fost depistat pozitiv fotbalistul Alexandru-Adrian Păun. La câteva zile distanţă, alte nume importante i s-au alăturat. Întreg lotul a ales să se retesteze la o clinică privată, iar consecinţa a fost că au apărut alte 16 cazuri pozitive.

Niciunul dintre cei 16 noi bolnavi de coronavirus n-a mai ieşit pozitiv la următoarele două rânduri de teste, făcute la Spitalul de Boli Infecţioase şi Spitalul Judeţean din Cluj. Astfel, echipa va fi din nou programată să joace în Liga 1, după ce ancheta epidemiologică a fost finalizată.

Agenţia de presă Mediafax susţine că CFR Cluj are de gând să dea în judecată clinica privată respectivă. Avocaţii ardelenilor vor solicita în instanţă despăgubiri de câteva sute de mii de euro, deoarece oficialii CFR-ului consideră că ”testele făcute aici au fost fals-pozitive, iar clubul a avut numai de suferit de pe urma erorii medicale, atât din punct de vedere financiar, cât şi emoţional”.

Afla mai multe despre: cfr clujcoronavirusliga 1 

viewscnt
Articole similare