Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CFR Cluj, probleme mari cu banii! Se pregăteşte intrarea în insolvenţă! Toate detaliile

CFR Cluj, probleme mari cu banii! Se pregăteşte intrarea în insolvenţă! Toate detaliile

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj are probleme mari cu banii din cauza unor datorii mai vechi şi astfel au găsit drept soluţie intrarea în insolvenţă!

CFR, probleme mari cu banii! Se pregăteşte intrarea în insolvenţă! Toate detaliile

Ardelenii se ocupă acum de formalităţi şi au de gând să intre în reorganizare în primăvara sau în vara anului viitor, anunţă gsp.ro. 

Clubul din Ardeal este depăşit de probleme financiare. Jucătorii lui CFR Cluj nu au fost plătiţi de trei luni, în conducere sunt şi persoane neplătite de patru luni, şi mai există datorii vechi care bat la uşă. 

Chiar şi Edi Iordănescu este pe lista CFR-ului. Din informaţiile AS.ro, mai este aproximativ o săptămână până la termenul limită la care CFR va trebui să-i plătească restanţele financiare lui Iordănescu. Fostul antrenor din Gruia are de primit aproximativ 200.000 de euro, mai precis 185.000 de euro. 100.000 de euro, reprezentând primă de titlu, iar 85.000 de euro, restanţe salariale.

Sumele sunt foarte mari. Cu totul CFR-ul ar avea de plătit un milion de euro despăgubiri faţă de persoanele pe care le-a dat afară. De asemenea, jucătorii nu mai au linişte şi îşi cer salariile.

CFR Cluj este foarte aproape de a intra în insolvenţă. Acesta ar fi planul secret prin care şefii campioanei vor să scape de datoriile uriaşe pe care le înregistrează echipa în aceste momente!

Ardelenii sunt pe primul loc în Liga I, cu 39 de puncte, un avantaj considerabil faţă de locul secund, ocupat de FCSB, cu 31 de puncte. 

CFR Cluj a mai intrat în insolvenţă, în februarie 2015, când a avut datorii foarte mari, rezolvate pe urmă de Neluţu Varga. 

Afla mai multe despre: cfr clujinsolventa cfr 

viewscnt
Articole similare