Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CFR Cluj riscă să fie depunctată! Campioana a primit o veste proastă: motivul pentru care poate pierde puncte la comisii

CFR Cluj riscă să fie depunctată! Campioana a primit o veste proastă: motivul pentru care poate pierde puncte la comisii

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj şi Dan Petrescu au primit o vestea proastă înaintea debutului din grupele Europa League, contra bulgarilor de la CFR Cluj! În Gruia a venit vestea că trupa "feroviară" poate fi depunctată din cauza unei datorii, ceea ce ar fi o adevărat lovitură în plin primită de Dan Petrescu şi jucători, având în vedere începutul greoi de campionat din Liga 1.

Risc maxim la CFR Cluj! Lovitura la care Dan Petrescu nu se aştepta: campioana riscă depunctarea din cauza unei datorii

CFR Cluj are o datorie către fostul său jucător, Andrei Peteleu (28 de ani), plecat din Gruia la finalul sezonului trecut. Fundaşul are de primit bani din Gruia, însă până acum CFR nu a virat în cont banii restaţi, astfel că acesta a mers la comisii. Peteleu are de primit 25.000 de euro de la CFR Cluj, scrie gsp.ro, care anunţă că organele abilitate din fotbalul românesc au decis că echipa trebuie să stingă datoria.

Concret, conform deciziilor luate de Comisia de Disciplină a FRF, dar şi Camera Naţională de Soluţionare a Litigiilor, CFR Cluj trebuie să-i achite cei 25.000 de euro lui Andrei Peteleu în termen de 15 zile, altfel clubul va fi depunctat în Liga 1. CFR a primit şi o amendă de 3000 de lei pentru că nu şi-a achitat obligaţiile financiare.

Risc maxim la CFR Cluj! Lovitura la care Dan Petrescu nu se aştepta! Andrei Peteleu, triplu campion cu CFR Cluj

CFR Cluj l-a transferat pe Andrei Peteleu în 2016, de la Petroulul, iar fundaşul a rezistat în Gruia până la începutul lui 2020. În perioada petrecută la CFR, Peteleu a strâns 62 de meciuri, un gol şi trei pase decisive. În palmares, fotbalistul şi-a trecut trei titluri de campion consecutive, dar şi o Supercupă a României, chiar dacă nu a fost titular în mod regulat. După plecarea de la CFR Cluj, Andrei Peteleu a semnat cu Sheriff Tiraspol din Moldova, dar are bani de perimit de la CFR.

  • 4 - patru trofee a câştigat Andrei Peteleu cu CFR Cluj, în perioada 2016 - 2020
  • 475.000 de euro este cota de piaţă a lui Andrei Peteleu în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: cfr clujdepunctaredepunctare cfr clujdatorie cfr cluj andrei peteleu 

viewscnt
Articole similare