Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CFR Cluj s-a despărţit oficial de un fotbalist important! Ce s-a întâmplat. Prima reacţie: "Au ajuns la o înţelegere privind rezilierea"

CFR Cluj s-a despărţit oficial de un fotbalist important! Ce s-a întâmplat. Prima reacţie: "Au ajuns la o înţelegere privind rezilierea"

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a anunţat, oficial, că s-a despărţit de atacantul Mario Rondon (35 de ani). Cele două părţi au ajuns la un acord privind rezilierea de comun acord a contractului.

Mario Rondon a plecat de la CFR Cluj

Unul dintre cei mai utili fotbalişti ofensivi de la CFR Cluj, Mario Rondon, care a acceptat şi statutul de rezervă în ultimii ani, a plecat. Atacantul din Venezuela şi-a reziliat de comun acord contractul cu echipa din Gruia, deşi tocmai îşi prelungise înţeşegerea pe încă un an, înaintea noului sezon. 

În ultimele zile au apărut informaţii despre un conflict între Rondon şi noul antrenor Marius Şumudică, în cantonamentul echipei. Într-un final, fotbalistul a fost cel care a plătit, după ce a fost exclus din lot. 

Duminică, CFR Cluj a făcut anunţul oficial şi i-a mulţumit pentru perioada petrecută: "Mulţumim, Mario Rondón!

Clubul CFR 1907 Cluj şi jucătorul Mario Rondón au ajuns la o înţelegere privind rezilierea de comun acord a contractului.

Sosit în Gruia în vara anului 2019, atacantul venezuelan a cucerit în această perioadă două titluri de campion (2019-20, 2020-21), respectiv o Supercupă a României (2020). Îi mulţumim pe această cale pentru efortul depus în culorile clubului nostru!

Multă baftă, Mario, buena suerte!", a transmis campioana României.

Mario Rondon a venit la CFR Cluj în 2019, liber de contract de la Gaz Metan. El a cucerit două titluri de campion în Gruia, a jucat în 78, a marcat de 14 ori şi a pasat decisiv de şapte ori pentru CFR Cluj. 

Afla mai multe despre: mario rondoncfr clujplecare mario rondon cfr cluj 

viewscnt
Articole similare