Experiențe împreună.
You are here:

CFR Cluj s-a dezlănţuit! 3 transferuri pentru titlul Ligii 1 după ce Dan Petrescu a tunat. Veniri după victoria cu ŢSKA Sofia

CFR Cluj s-a dezlănţuit! 3 transferuri pentru titlul Ligii 1 după ce Dan Petrescu a tunat. Veniri după victoria cu ŢSKA Sofia

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj are o medie de vârstă a lotului de aproape 29 de ani, iar antrenorul Dan Petrescu a avertizat deja că nu se va mai putea baza, pentru mult timp, pe anumiţi fotbalişti din lotul actual. Pentru a aduce un suflu nou, campioana României pregăteşte trei transferuri.

Iasmin Latovlevici, Cristi Manea, William Soares, Nicolae Carnat, Gabriel Debeljuh şi Jakub Voktus sunt cei mai importanţi fotbalişti transferaţi de CFR Cluj în această perioadă. Totuşi, campioana României s-a întărit doar parţial, întrucât Dan Petrescu încă îşi doreşte jucători. 

Dan Petrescu a cerut noi transferuri, imediat după victoria cu ŢSKA Sofia

Joi, CFR Cluj a început perfect în grupele Europa League. Echipa antrenată de Dan Petrescu s-a impus cu 2-0 în Bulgaria, în faţa lui ŢSKA Sofia. La partida de pe "Vasil Levski", Dan Petrescu i-a introdus la mijlocul terenului pe veteranul Hoban, Damjan Djokovic şi Alexandru Păun, în timp ce de pe bancă ar mai fi putut veni doar Itu pe postul de mijlocaş central. 

Indirect, Dan Petrescu a cerut noi transferuri, pentru a putea cuceri un nou titlu în Liga 1 şi pentru a putea produce o nouă surpriză în Europa League:

“La mijloc suntem descoperiţi. Cei 3 care au jucat astăzi sunt cam singurii din lot, Djokovic, Hoban şi Păun. Mai e Itu, care e tânăr, şi Pereira, a cărui loc nu e acolo. Dacă nu pleca Bordeianu, eram cât de cât OK. Acolo e poziţia unde îmi este mie cel mai frică”, a declarat Dan Petrescu.

Conducerea lui CFR Cluj i-a respectat dorinţele lui Dan Petrescu. Urmează noi transferuri?

Până în acest moment, conducerea lui CFR Cluj a intărit atacul cu Debeljuh şi Vojtus, după ce Dan Petrescu s-a plâns că nu are soluţii pe acea poziţie. 

Totuşi, conducătorii din Gruia se văd din nou nevoiţi să investească, pentru a-i asigura un lot competitiv "Bursucului". Astfel, la CFR Cluj ar urma să ajungă doi fotbalişti de la KuPS, dar şi unul dintre cei mai apreciaţi străini din fotbalul românesc.

Conform Ziare.com, CFR Cluj îi doreşte pe mijlocaşul Nana Boateng, care s-ar încadra în cerinţele lui Dan Petrescu, dar şi pe mijlocaşul lateral Usman Sale, ambii de la KuPS. Primul are 26 de ani, în timp ce al doilea are 25 de ani, iar amândurora le expiră contractul cu echipa din Finlanda în decembrie. 

Fostul fundaş al Astrei, tot mai aproape de transferul la CFR Cluj

CFR Cluj ar putea rezolva încă un transfer în acest weekend. Ben Youssef este fotbalistul ales să întărească defensiva echipei lui Dan Petrescu, cel care va avea de gestionat trei competiţii în acest sezon. 

Fundaşul central francez a mai evoluat în România la Astra şi e tot mai aproape de CFR Cluj. 

Lovitură dată după meciul cu ŢSKA Sofia. 6 milioane de euro pentru CFR Cluj

viewscnt
Articole similare