Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CFR Cluj s-a interesat de Marco Dulca. Răspunsul Chindiei: ”Bat câmpii. Nu-l pot lua!”

CFR Cluj s-a interesat de Marco Dulca. Răspunsul Chindiei: ”Bat câmpii. Nu-l pot lua!”

CFR Cluj

Comentarii

Campioana României a pus ochii pe un fotbalist care a strălucit în naţionala olimpică a lui Mirel Rădoi. Dan Petrescu îl vrea pe Marco Dulca (22 de ani).

CFR Cluj s-a interesat de Marco Dulca. Răspunsul Chindiei: ”Bat câmpii. Nu-l pot lua!”

Dulca evoluează la Chindia Târgovişte. Şefii de acolo când au auzit că ardelenii sunt interesaţi de tânărul jucător au reacţionat prompt.

Marcel Ghergu, preşedintele Chindie, a anunţat că, momentan, nu se pune problema de un transfer!

"Bat câmpii. Eu nu ştiu cu cine au discutat. Este perioadă de transferuri acum? S-a terminat din 6 septembrie. Ce discuţii să fie? Eu n-am avut niciun fel de discuţie.

Poţi lua un jucător liber, dar Dulca nu e liber, nu-l pot lua. Nu au existat discuţii. Poate a avut el o discuţie personală cu Neluţu Varga, habar n-am. Dacă este aşa, nu pot să mă opun, dar nu se poate întâmpla nimic cu Marco Dulca acum, din moment ce nu e perioadă de transferuri.

Eu n-am avut nici cea mai mică discuţie despre Marco Dulca! Poate la iarnă, dar acum n-a fost nimic. Eu spun realitatea, nu bat câmpii", a declarat Macel Ghergu, pentru GSP.

Marco Dulca şi-a făcut junioratul în Marea Britanie, la Swansea, între 2015 şi 2019. Viitorul şi Chindia sunt alte echipe din CV-ul său de profesionist.

Interesul CFR-ului pentru mijlocaş a fost confirmat şi de fostul fotbalist Cristi Dulca, tatăl jucătorului.

„Avem prieteni comuni, eu şi Dan Petrescu, am şi copilărit împreună, e un om care pune suflet în tot ce face. Eu zic că pe el personal, şi nici pe patron, nu-i interesează nici Conference League, nici Europa League. Ei vor în grupele Ligii Campionilor.

Din informaţiile mele, vor mai veni trei jucători foarte buni. Într-o săptămână, cel mult. Eu cred că Neluţu cu Dan Petrescu vor face transferuri importante, vor aduce jucători.

99% vor veni trei jucători. Eu ştiu cât de pătimaş e Neluţu Varga şi vrea să facă echipă puternică. Sunt fronturi multe şi e nevoie de concurenţă. Neluţu m-a sunat să mă întrebe de Marco. Apoi cluburile au discutat”, a declarat Cristi Dulca.

OFICIAL | CFR Cluj a transferat un atacant cu 60 de meciuri la Leeds şi 23 la Girondins Bordeaux. A marcat însă doar 29 de goluri în 253 de meciuri

Afla mai multe despre: cfr clujdan petrescuchindia targovistemarco dulcam 

viewscnt
Articole similare