Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CFR Cluj s-a mişcat la timp! ”Dan Petrescu a avut şi alte oferte” EXCLUSIV

CFR Cluj s-a mişcat la timp! ”Dan Petrescu a avut şi alte oferte” EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

Invitat în studioul Telekom Sport, impresarul Victor Becali a comentat revenirea lui Dan Petrescu în Gruia.

Dan Petrescu a revenit la CFR Cluj după ce campioana l-a demis pe Marius Şumudică. Impresarul Victor Becali a comentat revenirea tehnicianului la formaţia din Gruia: ”E un om obsedat de muncă, să antreneze, nu poate sta ...şi cand au vacanţă, i se pare mult, el vrea să fie la muncă. Nu m-a surprins că Petrescu a acceptat să revină la CFR Cluj, cunoaşte echipa, chiar dacă au mai fost făcute nişte schimbări” a mărturisit acesta.

El a confirmat că tehnicianul a avut şi alte oferte în această perioadă: ”Petrescu a avut alte oferte, dar pe care nu le-a acceptat, nu neapărat din punct de vedere financiar. A avut oferte, sigur că a avut”

În schimb, Victor Becali nu a comentat prea multe pe baza contractului dintre CFR şi Dan Petrescu: ”Sincer să vă spun, nu ştiu exact contractul lui la CFR. Eu cred că are bonusuri foarte mari pentru performanţă pentru că el este adeptul acestei metode. Este şi el probabil mult mai motivat aşa” a spus Victor Becali, la Telekom Sport.

În vârstă de 53 de ani, Dan Petrescu este de patru ori campion al României cu Unirea Urziceni şi CFR Cluj. În Gruia, antrenorul a bifat două mandate importante şi se pregăteşte de al treilea. În primul mandat, iunie 2017-iunie 2018, Petrescu a pierdut doar patru partide. În cel de-al doilea, Petrescu a câştigat 47 de meciuri şi a remizat în alte 23. El a cucerit titlul în Liga 1 cu CFR Cluj în 2017/2018, 2018/2019 şi 2019/2020.

Despre plecarea lui Şumudică din Gruia, impresarul a spus: ”Evoluţiile CFR-ului în Europa nu au fost convingătoare, dacă nu aveau norocul să se schimbe regula, evoluţiile nu ar mai fi fost. Asta a fost decizia conducerii. Mie îmi e simpatic Şumudică, fiecare avem defectele noastre” a spus agentul FIFA.

Afla mai multe despre: dan petrescucfr clujvictor becali 

viewscnt
Articole similare