Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CFR Cluj se află între Adi Mutu şi Edi Iordănescu! Pe cine doreşte vestiarul + Detalii importante din Gruia

CFR Cluj se află între Adi Mutu şi Edi Iordănescu! Pe cine doreşte vestiarul + Detalii importante din Gruia

CFR Cluj

Comentarii

Dan Petrescu a confirmat că s-a întâlnit cu oficialii FRF în privinţa unei eventuale colaborări. Antrenorul CFR-ului este acum principalul favorit al federalilor pentru preluarea postului de selecţioner al României.

Dan Petrescu a lăsat de înţeles că şi-ar fi dat acordul pentru a prelua naţionala României, însă acum totul depinde de patronul CFR-ului. Antrenorul campioanei României ar putea deveni selecţionerul României doar dacă Nelu Varga ar renunţa la clauza de reziliere pe care o are Dan Petrescu în contract, după ce oficialii FRF au dezvăluit că nu sunt dispuşi să achite nicio sumă de bani pentru aducerea unui nou selecţioner.

Dacă şefii de la CFR il vor lăsa liber pe Dan Petrescu, postul CFR-ului va rămâne gol. Au inceput deja zvonurile. Conform Pro Sport, Adi Mutu şi Edi Iordănescu sunt in pole position pentru banca tehnică de la CFR Cluj, campioana României. 

Varianta Adrian Mutu: Mutu este favoritul patronului Neluţu Varga, fiind un prieten al acestuia, şi a mai fost în cărţi să semneze cu ardelenii! Şansele ca mutarea să se contretizeze sunt foarte mari. 

Varianta Edi Iordănescu: Jucătorii cu nume din vestiarul CFR-ului mizează pe Iordănescu Jr, care recent a plecat de la FCSB. Edi este considerat un profesionist care ştie să motiveze chiar şi un vestiar cu greutate cum este cel din Gruia.

A doua variantă ii surâde chiar şi lui Vasile Dâncu, actualul Ministru al Apărării, care se implică la CFR Cluj, anunţă sursa citată anterior. 

”Mutu nu e pregătit să antreneze CFR-ul, rezultatele sale lasă de dorit” Un fost internaţional avertizează conducerea campioanei

Afla mai multe despre: cfr clujadi mutuedi iordănescudan petrescu 

viewscnt
Articole similare