Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CFR Cluj se desparte de jucătorul cu meciuri la Aston Villa, Rennes şi Montpellier. Poate ajunge în campionatul Greciei

CFR Cluj se desparte de jucătorul cu meciuri la Aston Villa, Rennes şi Montpellier. Poate ajunge în campionatul Greciei

Fotbal

Comentarii

Dan Petrescu a decis să renunţe la mijlocaşul central malian născut în Franţa, Yacouba Sylla (29 de ani), pe care s-a bazat foarte puţin în prima parte de campionat. Astfel, agenţii jucătoriilor au misiunea să-i găsească o altă echipă, iar o primă posibilitate este campionatul Greciei.

Yacouba Sylla, jucător care a evoluat în trecut pentru Aston Villa, Rennes, Montpellier, Panathinaikos sau Mechelen, a bifat doar cinci prezenţe pentru CFR Cluj în prima parte a sezonului: patru în campionat (194 de minute) şi unul în preliminariile Ligii Campionilor (11 minute).

Astfel, acesta a fost propus la formaţia din primă ligă Panetolikos, care ocupă locul 13 din 14 şi care are şanse minime să se salveze de la retrogradare în acest sezon. Rămâne de văzut dacă Sylla va accepta să meargă în Grecia.

Chiar şi aşa, vara nu îl va mai prinde pe Sylla la Cluj, deoarece nici jucătorul nu este mulţumit de statutul pe care îl are în echipă şi simte nevoia să plece la un club unde să joace.

  • Yakouba Sylla are 34 de meciuri pentru naţionala statului Mali. De asemenea, are o prezenţă şi pentru echipa naţională de tineret a Franţei.
  • Cota de piaţă a jucătorul, conform Transfermarkt, este 450.000 de euro

Afla mai multe despre: cfr cluj 

viewscnt
Articole similare