Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CFR Cluj şi-a făcut departament de monitorizare a arbitrajelor! Anunţul lui Edi Iordanescu înainte de marele derby cu FCSB! "La Hategan s-au strâns în club anumite lucruri din trecut!"

CFR Cluj şi-a făcut departament de monitorizare a arbitrajelor! Anunţul lui Edi Iordanescu înainte de marele derby cu FCSB! "La Hategan s-au strâns în club anumite lucruri din trecut!"

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a depus la Comisia Centrală de Arbitri un memoriu împotriva lui Ovidiu Haţegan, pe care îl acuză că i-au defavorizat în mai multe meciuri. CFR cere să nu mai fie arbitrată de Haţegan până la finalul acestui sezon.

Ardelenii cer să nu mai fie arbitraţi de Ovidiu Haţegan, cel care în prezent este considerat cel mai valoros arbitru român. Scandalul a izbucnit după derby-ul cu Universitatea Craiova, meci pierdut de CFR cu 1-2, dar la care clujenii s-au plâns că au avut două lovituri de la 11 metri neacordat de Ovidiu Haţegan.

Eduard Iordanescu a dezvăluit ca deţinătoarea titlului din Liga 1 şi-a făcut un departament care se ocupă de monitorizarea arbitrajelor. Antrenorul ardelenilor crede că CFR o poate învinge pe FCSB. Chiar şi aşa, fostul tehnician de la Gaz Metan consideră că mai este mult până când CFR ar fi sigură de al patrulea titlul consecutiv. 

"Am pierdut şi noi cu Craiova, a fost frustrare mare la mijloc, consider că nu meritam să pierdem. Suntem constienţi că FCSB a dominat competiţia pentru o perioadă foarte lungă. Chiar dacă nu au avut rezultate pozitive, ştim ca au jucatori cu calitate individuală, sunt o echipă foarte valoroasă, pot pune probleme în orice moment. Suntem constienti ca trebuie sa dam tot, sa facem un joc aproape perfect.

Am încredere în mentalitatea echipei. Am avut o zi în plus pentru recuperare, mizez pe experienţa, maturitate. Sunt lucruri la care lucram zi de zi. Lupta merge înainte indiferent de rezultat. Sunt puncte multe în continuare, indiferent de rezultat.

Nu mă preocupă subiectul Haţegan în momentul de faţă. Avem un departament care se ocupă de monitorizarea arbitrajelor. Arbitrii trebuie să respecte regulamentul. La Haţegan s-au strâns în club anumite lucruri din trecut, dar nu vreau să intru mai mult în detalii.

Nu e important ce echipă arată mai bine, contează cine caştigă puncte. Craiova arată cel mai bine, dacă ne luam după ultima perioadă, pentru că ei au luat cele mai multe puncte. Asta nu garantează nimic, nu inseamnă că FCSB nu are fortă să se lupte. Se va decide totul în penultima sau poate în ultima etapa", a spus antrenorul CFR-ului. 

Afla mai multe despre: edi iordănescu 

viewscnt
Articole similare