Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CFR Cluj şi-a stabilit prima ţintă pe piaţa transferurilor pentru sezonul viitor. Anunţul lui Dan Petrescu: "Totul depinde de el!"

CFR Cluj şi-a stabilit prima ţintă pe piaţa transferurilor pentru sezonul viitor. Anunţul lui Dan Petrescu: "Totul depinde de el!"

CFR Cluj

Comentarii

Dan Petrescu a anunţat într-o conferinţă de presă că îşi doreşte ca fundaşul Paolo Vinicius să rămână la echipă şi in sezonul viitor.

Tehnicianul care a făcut-o pe CFR campioană la finalul stagiunii trecute spune că şi-l doreşte în continuare pe Vinicius în Gruia. Recent, Petrescu explicase că probabil când va pleca de la CFR Cluj, Vinicius se va retrage din cariera de jucător. Acum, Dan Petrescu a revenit şi a precizat că experimentatul său fundaş are uşile deschise să rămână în Gruia:

"Totul depinde de el, numai de el. Nu de noi. Dacă el va dori să continue şi se simte bine, vă daţi seama că noi ne vom dori. Dar mai este mult până în vară şi numai el poate decide ce vrea. Dacă decide să fie jucător sau orice la echipă, este bine venit. Este un băiat profesionist, extraordinar şi serios" a spus Dan Petrescu.

Paolo Vinicius joaca la CFR Cluj din 2017. El a mai evoluat in cariera sa pentru Santa Clara, Leiria, Braga, Boavista sau Apollon Limassol.

Afla mai multe despre: viniciusdan petrescu 

viewscnt
Articole similare