Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CFR Cluj şi Craiova au răbufnit şi cer izolare pentru FCSB. Echipa lui Becali a fentat regulamentul

CFR Cluj şi Craiova au răbufnit şi cer izolare pentru FCSB. Echipa lui Becali a fentat regulamentul
Comentarii

FCSB nu va intra în izolare, chiar dacă aceştia au făcut deplasarea la Antalya şi au jucat un meci amical. CFR şi Craiova cer ca echipa lui Becali să stea 10 zile în carantină.

CFR Cluj şi Craiova au răbufit şi cer izolare pentru FCSB 

CFR şi Craiova au răbufnit când au văzut că echipa lui Becali nu va sta în carantină aşa cum se crede, potrivit regulamentului. Locul 2 şi locul 3 din Liga 1, cer 10 zile de izolare pentru FCSB. 

Roş-albaştrii s-au întors din cantonamentul pe care l-au avut în Antalya şi nu vor sta în izolare, chiar dacă aceştia au făcut şi un meci amical cu Kemerspor. FCSB a fost singura echipă ding Liga 1 care s-a antrenat corespunzător în perioada de iarnă, spre deosebire de celelalte cluburi care şi-au făcut pregătirea e terenuri proaste şi în săli de sport.

În urma perioadei excelente pe care echipa lui Becali a avut-o în cantonament, aceştia au prins un avantaj uriaş faţă de rivalele din campionat, mai ales că sunt încă pe locul 1, chiar şi cu un meci în minus.

Potrivit celor de la DSP, roş-albaştrii nu vor trebui să stea în izolare 10 zile, deoarece jucătorii şi staff-ul au respectat legea astfel încât sunt exceptaţi de la perioada de carantinare. FCSB a aterizat ieri (n.r. joi) pe Aeroportul din Otopeni şi au prezentat toate actele necesare care au atestat că echipa nu a avut contact cu alte persoane din hotel şi că au avut şi un meci amical care a fost în regulă. Oana Nicolescu, şefa DSP, a anunţat oficial că cei de la FCSB nu vor sta în izolare.

"Membrii delegaţiei sportive a Fotbal Club FCSB au prezentat, reprezentanţilor DSPMB care desfăşoară activitate pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă, dovada participării la o competiţie sportivă internaţională desfăşurată în Belek -Antalya, Turcia, motiv pentru care aceştia au fost exceptaţi de la măsura carantinării în temeiul prevederilor art. 1 alin. 1 lit. t) din Hotărârea CNSU nr. 48/2020 de modificare a art. 3 din Hotărârea CNSU nr. 36/2020.", a declarat şefa DSP.

FCSB va continua perioada de antrenamente în baza sportivă a clubului de la Berceni, iar astăzi se vor prezenta la primul meci oficial din etapa 16 de campionat, împotriva lui Astra Girgiu, meci care va fi în direct pe Telekom Sport 1 de la ora 20:00.

Ce spun rivalale lui FCSB

Patronul celor de la Craiova, Mihai Rotaru şi directorul sportiv al lui CFR Cluj, Marius Bilaşco, au reacţionat la vesteacă cei de la FCSB nu vor sta în izolare.

"Nimeni de la DSP nu ne-a putut asigura că aveam voie să călătorim fără să fie nevoie de carantinare la întoarcere. Dacă doar unii sunt deştepţi şi toţi ceilalţi suntem proşti, asta e o problemă pentru tot fotbalul românesc! Gândiţi-vă ce s-ar fi întâmplat în Norvegia dacă o echipă ar fi călătorit în zona galbenă! Ar fi fost exceptată de la izolare?", a spus Mihai Rotaru.

"Plătiserăm şi un avans de 15.000 de euro pentru un stagiu de pregătire în Turcia, am şi pierdut banii, pentru că DSP ne-a transmis că erau şanse mari să fim izolaţi la revenirea în România, din moment ce Turcia era o ţară aflată pe lista cu "zona galbenă", cu risc mare de infectare cu Covid. Pe urmă ne-am gândit să ne ducem în Spania, care nu era în "zona galbenă". DSP ne-a spus că şi aşa ne asumam riscuri, deoarece statutul Spaniei putea fi modificat de la o zi la alta. Între timp s-a adeverit, ţara a intrat şi ea în categoria în care se afla Turcia", a declarat Marius Bilaşco pentru Pro X.

 

 

Afla mai multe despre: fcsb craiova cfr cluj 

viewscnt
Articole similare